EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 1.6.2018  /  45 Special  /  Oulu

TIPPA-T

TIPPA-T Liput
Takaisin

Ladataan…

Tippa T keikkailee Nelivitosessa kesäkuun ensimmäinen päivä!

PME Recordsin kultainen kukko nousi esikoisjulkaisullaan keväällä 2014 hetkessä latauslistan kärkeen. Hittisingleä Mehu on kuunneltu Spotifyssa jo lähes 4 miljoonaa kertaa ja biisin musiikkivideo on kerännyt YouTubessa yli kaksi miljoonaa näyttöä.

Energisistä trap-biiteistään, tarttuvista kertosäkeistään sekä hengästyttävästä konekivääriflow'staan tunnettu TIPPA T julkaisi debyyttilevynsä White kesäkuussa 2015. Helmikuussa 2016 julkaistu koukuttava single Ei tippa tapa singahti heti julkaisuviikollaan Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden kärkeen, ja saavutti pian julkaisunsa jälkeen kultalevyn rajan Spotifyssa.

Uudella henkilökohtaisemmalla materiaalillaan ja nimenvaihdoksella monet yllättänyt TIPPA nousi Satutat mua-singlellään Spotifyn Suomen TOP50-listan ykköseksi rikkoen samalla miljoonan kuuntelun rajan vain pari viikkoa julkaisun jälkeen.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 22:00