Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 10.2.2017  /  GONG 2  /  Turku

Sydän, sydän, Painikerho

Sydän, sydän, Painikerho liput
Takaisin

Ladataan...

Sydän, sydän on yllättänyt kuulijansa jo akustisilla soittimilla raskaastikin rokkaavasta debyyttipitkäsoitostaan (Auto, 2005) lähtien, kääntänyt perinteisillä soittimillaan soitetun levyn midisyntetisaattorien ja rumpukoneiden kurnutukseksi (Usko itseesi, 2008), tehnyt kaksi perinteisempää, mutta silti Suomi-rockin mittapuulla kokeellista ja ennakkoluulotonta levyä (Au, 2006 ja Kapseli, 2012) sekä heittänyt satoja teatteri- ja esitystaiteesta ammentavia live-keikkoja keräten ympärilleen omistautuneen fanikunnan.

Yhtyeen viimeisin levy Molskis julkaistiin syksyllä 2016. Purjeet ovat edelleen pulleat, moottori käynnissä ja vanha paatti puksuttaa Gongin keskikerrokseen perjantaina 10.2.

www.sydansydan.fi/

www.facebook.com/sydansydan/

Illan avaa turkulainen Painikerho joka on suomenkielellä operoiva indie/vaihtoehtorockbändi. Bändissä soittaa veljekset Pietu ja Akusti Sepponen sekä alataajuuksia luotsaa Tapani Levanto. Bändin jäsenet ovat tuttuja mm. Kiveskives, Molly Grows Up ja Mimica -yhtyeistä. Meininki on linjattoman linjakasta, kurinalaista ja kuritonta, poppia ja blastia, villiä ja vapaata. Kun on käytössä omat biisit, on myös omat säännöt.

open.spotify.com/painikerho

www.facebook.com/painikerho


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00
Showtime klo 21:30

Liput ovelta 11 €, mikäli vielä jäljellä.