EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 27. - La 28.7.2018  /  Creative Hub's park  /  Tallinn

Sweet Spot Festival

Sweet Spot Festival Liput
Takaisin

Ladataan…

Tallinnan keskustaan nousee heinäkuussa täysin uudenlainen huippuartistien festivaali. Sweet Spot Festival -niminen tapahtuma kerää Kulttuurikattilan alueen neljälle lavalle 27.-28. heinäkuuta kansainvälisiä indie-musiikin sekä rockin, popin, jazzin ja elektronisen musiikin mielenkiintoisimpia esiintyjiä. Viron parhaaksi matkailukohteeksi viime vuonna valittu Kulttuurikattila ei täyty pelkästään musiikista vaan myös mittavasta pienpanimoiden ja huippuravintoloiden täyttämästä visuaalisesti näyttävästä maailmasta.

Sweet Spot Festivalin ensimmäiset artistijulkistukset ovat brittiläinen London Grammar, jonka uusin albumi nousi viime kesänä suoraan Britannian listojen ykköseksi sekä tanskalainen ikisuosikki Mew ja huippuesiintymistään Suomessakin tunnettu ruotsalais-argentiinalainen laulaja-lauluntekijä José González.

Mukana on myös lukuisia suomalaisia artisteja, joista ensimmäisinä on julkistettu parhaillaan huikeaa soolouraansa tekevä Pyhimys sekä viime vuonna debyytti-EP:nsä julkaissut ja kovassa nosteessa oleva tuottaja-lauluntekijä Onni Boi. Festivaalilla nähdään myös suuri joukko virolaisia sekä itäisen Euroopan maiden artisteja, jotka tuova oman pikantin lisänsä artistien mittavaan kansainväliseen kattaukseen.

Tapahtumaa suunniteltaessa on kiinnitetty erityistä huomiota artistien edustaman musiikin laajaan monipuolisuuteen eikä niinkään siihen, mihin genreen heidän musiikkinsa voitaisiin luokitella. Eikä pääosassa ole pelkästään musiikki vaan huikean tunnelmallinen yhdessäolo tuhansien muiden hyvän musiikin ystävien kanssa korkeatasoisine juoma- ja ruokatarjoiluineen. Myös visuaalisuuteen on kiinnitetty huomiota erityisen paljon, ja meren läheisyys tuo Sweet Spot Festivaliin vielä oman ainutkertaisen tunnelmansa.

Kulttuurikattila sijaitsee aivan Tallinnan sataman tuntumassa.

PERJANTAI: London Grammar, Trad.Attack!, José González, NOËP, 5'Nizza, Little Dragon, Vaiko Eplik, Miljardid, Chalice, Mick Pedaja, Frankie Animal, Onni Boi ja Mick Moon.

LAUANTAI: Ewert and The Two Dragons, Roisin Murphy, Mew, Gilles Peterson, Reket, Mahavok, I Wear* Experiment, Avoid Dave, Leslie Da Bass, Levski, Pyhimys ja Gram-Of-Fun.

www.sweetspot.ee


Ikäraja: Ikärajaton

Unlike informed before, festival tickets don't have to be registered before use. Just bring your ticket with you!

Children of 7 years any younger free with an adult who has purchased ticket.

Vip includes:

- separate entrance
- separate area next to the main stage
- better toilets

Creative Hub's park
Creative Hub's park