EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 6.10.2017  /  Puotilan kartano  /  Helsinki

Svenkka Stand up Club

Svenkka Stand up Club Liput
Takaisin

Ladataan…

JUKKA LINDSTRÖM (Pääesiintyjä) Noin viikon uutiset -ajankohtaissatiirin juontaja, YleLeaksin entinen vakiokasvo sekä Paukutusjengi stand up -ryhmän perustajajäseniä, joka meriiteistään huolimatta nöyrästi tituleeraa itseään "tuntemattomaksi koomikoksi".

JONI KOIVUNIEMI (Illan isäntä) Stand upia jo vuodesta 2003. Tinkimätön omakustannetaiteilija Koivuniemi on vakioesiintyjä suomalaisilla komediaklubeilla ja festivaaleilla. Tehnyt myös elokuvia.
Pro.

JOONAS KORHONEN Joonas on tavallinen suomalainen mies, joka tykkää ug-suomiräpistä, futiksesta ja museoista. Unelmana hänellä on rintamamiestalo Riihimäeltä ja kuusi liberaalia lastenlasta.

PETE HARJU Pete on herrasmies ja komedian minibaari. Hän on kuin olkatoppaukset miesten pikkutakissa, eli näytti todella hyvältä 80-luvulla.

URSULA HERLIN Leikannut äskettäin hiuksensa ja keikkailee nyt uusien promokuvien toivossa. Lupaava koomikon alku, jolla on nykyään kiva tukka.

LASSE OIKARINEN Lasse vakuuttaa vahvalla läsnäolollaan ja universaaleilla jutuillaan. Jokainen yleisö tekee Lassen esityksestä uniikin. Älä siis luulekaan pääseväsi helpolla!

NIILO NAHARI Suomen omalaatuisimpia nousevia koomikoita. Niilon komiikka on korkeaoktaanista absurditeettia ja satunnaisia lantrinkeja sisältävä paukku. A must drink!


JARI TEURAJÄRVI Absurdismi + absurdismi = Terävät havainnot


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:30

Showtime klo 20:00

Kartanon keittiö palvelee teitä ennen konserttia, tervetuloa ruokailemaan.

Pöytävaraukset:
Myyntipalvelu (avoinna ma-pe 8-16)
puh. 029 1938801
myynti@puotilankartano.fi

Iltaisin ja viikonloppuisin kartanon puh. 044 508 0036