EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 20.1.2018  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Svart Night #23: Jess and The Ancient Ones, Tombstoned

Svart Night #23: Jess and The Ancient Ones, Tombstoned Liput
Takaisin

Ladataan…

Svart Night -tapahtumasarjassa esitellään ja juhlistetaan Svart Recordsin eri artisteja ja yhtyeitä. 20.1.2018 Kuudes Linja -klubilla nähdään vastikään kolmannen levynsä julkaissut Jess & The Ancient Ones sekä raskasta stoner/doom/sludge/psykedelia-rockia soittava Tombstoned.                                                                                    

Jess and The Ancient Onesin kolmannella levyllä The Horse and Other Weird Tales katsellaan kuusikymmentäluvun pimeämmän puolen populaarimusiikkia nykyaikaisten occult rock -lasien läpi. Uusi albumi ilmestyi 1.12.2017, ja yhtye kävi välittömästi levynsä julkaisun jälkeen Euroopan-kiertueella.

Uuden Jess and The Ancient Ones -albumin tuotanto edeltäjiään on orgaanisempi ja maanläheisempi. Tuloksena on soundimaailmaltaan esikuviensa mukainen jämäkkä teos. Yhdeksän biisiä ja 31 minuuttia groovaavaa, raskasta ja psykedeelistä beat-musiikkia. Uusi levy on saanut jo loistavan vastaanoton Keski-Euroopassa. Saksankielisen Euroopan suurimmat raskaan rockin lehdet nostivat yhtyeen uuden levyn korkealle: Rock Hardin toimittajien rankingissa levy nousi joulukuun toiseksi parhaaksi albumiksi ja vastaavassa Metal Hammerin listauksessa sijoitus oli 3. viidenkymmenen muun tuoreen albumin joukossa.

www.facebook.com/events/153725055265071


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Showtime 20:00

Liput ovelta 14€ mikäli jäljellä.