EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 22.10.2017  /  Olympia  /  Tampere

Mieskuoro Euga: Suomen tähti -konsertti

Mieskuoro Euga: Suomen tähti -konsertti Liput
Takaisin

Ladataan…

Pikajuna jyskyttää kiivaasti pimentyvässä syysyössä. Asema toisensa jälkeen viheltää ohi luoden hetkellisesti valoa väsyneiden kasvojen ja innostuksesta kimmeltävien silmien ylle. Mieskuoro Eugan miehet ovat lähteneet saalistamaan Suomen tähteä!

Tässä yleisöä osallistavassa konserttipläjäyksessä jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa kuoron liikkumiseen pitkin kotimaamme korpia ja auttaa löytämään himoittu Suomen tähti. Pelin tiimellyksessä yleisöä hellitään uudelleen sovitetuilla, eksoottisilla ja taianomaisilla versioilla Suomen maakuntalauluista!

Mieskuoro Euga, johtaa Visa Yrjölä

SOVITUKSET:
Jukka Linkola, Säde Bartling, Markus Kärki, Ilkka Aunu, 
Joonas Mikkilä ja Visa Yrjölä

------
MIESKUORO EUGA on klassinen nuorten miesten mieskuoro, joka sai alkunsa kesällä 2011, kun joukko turkulaisia ja tamperelaisia laulajia lyöttäytyi yhteen täyttääkseen aukon Suomen kuoromaailmassa. Nuorten miesten kuoro on erittäin harvinainen instrumentti niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa. Kuoron laulajien keski-ikä on noin 24 vuotta ja heistä moni opiskelee musiikkia ammatikseen. Kuorossa on tällä hetkellä laulajia Helsingistä, Turusta, Tampereelta sekä Jyväskylästä. Kuoroa johtaa Sibelius-Akatemiassa opiskeleva Visa Yrjölä. Nuoresta iästään huolimatta Euga on saanut huomiota ja tunnustusta sekä kotimaassa että ulkomailla: toukokuussa 2013 kuoro sijoittui ensimmäiseksi Cornwallin kansainvälisessä mieskuorokilpailussa alle 40 laulajan sarjassa, ja huhtikuussa 2015 Euga voitti VI kansainvälisen Leevi Madetoja -mieskuorokilpailun Tampereella. Toukokuussa 2014 Euga edusti Suomea Euroopan Yleisradioliiton ja Itävallan yleisradioyhtiön järjestämässä "Europe Sings!" -konsertissa Wienissä ja tammikuussa 2016 Euga konsertoi Berliinin filharmonia -konserttitalossa Saksalais-pohjoismaalaisen nuoriso-orkesterin kanssa.

www.euga.fi
www.facebook.com/MieskuoroEuga


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Esityksen kesto n. 1h 15min.

Alle 3-vuotiaat lapset ilmaiseksi.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan tapahtuman ovella.