EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 16.6.2018  /  MDNGT Bar&Club  /  Hyvinkää

Summer of 90´s With Tuottaja Jääskeläinen "Kiss" @ MDNGT Bar&Club

Summer of 90´s With Tuottaja Jääskeläinen
Takaisin

Ladataan…

Nyt nimittäin tapahtuu! Suomen kovin ysärifanaatikko Tuottaja Jääskeläinen ja Summer of 90'S -ilta tulevat Hyvinkäälle!! Radio NRJ:ltä tuttu ja nykyään Tuottaja Jääskeläisen Perjantai Showssa (KISS), häsläävä herrasmies, Tuottaja "Jani" Jääskeläinen pääsee puikkoihin ja laittaa sellaista ysärisettiä tulemaan, että oksat pois.

Taitaa kyllä lähteä puutkin juuriltaan, kun tämä herra laittaa levyjä tulemaan!
Sash, Scooter, Spice Girls, 2 Unlimited, Backstreet Boys, Bahamen, Technotronic, Leila K, Mr. President ja muut huikeat ysäriartistit löytyvät Back To The 90's-bileitten soittolistasta. Jos Janille tarjoaa tarpeeksi monta Sinistä enkeliä, saattaa mies soittaa Pave Maijasen "Lähtisitkö"-kappaletta ja Neon2:sen "Polkua" kokonaisen illan! Kannattaa siis ehkä hetki miettiä tarjoatko sen Sinisen enkelin...

Joka tapauksessa näitä pippaloita ei kannata jättää välistä! Meininki tulee olemaan sen verran kuumaa, ettei haittaa vaikka ne Levikset vähän repeisikin! Vyölaukkua kainaloon ja kaveri toiseen, tänä lauantaina et halua olla missään muualla.

www.facebook.com/events/301293467067987/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00