EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 13. - La 14.7.2018  /  Mukkula  /  Lahti

Summer Up 2018

Summer Up 2018 Liput
Takaisin

Ladataan…

Lahden puutarhajuhlina tunnettu Summer Up Festivaali saa kovan luokan kotimaisia vieraita, kun legendaariset suomihiphopin lähettiläät Fintelligens ja Kapasiteettiyksikkö palaavat yhdessä keikkalavoille. Maamme menestyneisimpiin yhtyeisiin kuuluvat räpin uranuurtajat juhlivat keikoilla Rähinä Recordsin 20-vuotista taivalta.

Elastisen ja Iso H:n muodostaman Fintelligensin debyyttialbumi Renesanssi näki päivänvalon jo vuonna 2000. Sittemmin kaksikko on julkaissut kuusi Suomen musiikkikentän mullistanutta pitkäsoittoa, joista viimeisimpänä vuonna 2011 ilmestynyt Täytyy tuntuu. Kapasiteettiyksikkö julkaisi vuosina 2001-2006 yhteensä viisi albumia, joilta muistetaan mm. hitit Pakko Saada Sut sekä Tää On Mun StadiAnduTasis ja Uniikki ovat jättäneet jälkensä suomiräpin historiaan niin erinomaisilla live-esiintymisillään kuin toimien suunnannäyttäjänä seuraaville hiphop-sukupolville. Vuonna 1998 perustettu Rähinä Records on julkaissut 20 vuoden aikana yli 50 albumia, ja nostanut koko kansan tietoisuuteen useita artisteja kuten esimerkiksi CheekinBrädin ja Nelli Matulan. Fintelligens ja Kapasiteettiyksikkö tullaan näkemään Summer Upissa lauantaina. 

Summer Upin päiväkohtainen artistijako on nyt selvillä. Perjantai-iltana puutarhajuhlilla esiintyvät amerikkalaiset Wiz Khalifa ja Big Boi, Cheekin ollessa itseoikeutetusti lauantain pääesiintyjä. Perjantaina esiintyvät mm. juuri uuden Tapa Poika -albuminsa julkaissut Pyhimys, marraskuussa uuden Manteli -singlen julkaissut Teflon Brothers, elektronisen hiphopin sanansaattaja Ceebrolistics sekä lahtelainen räpkollektiivi Lahti United. Lauantaina festivaalilavalle nousevat mm. Popkorni -singlellään soittolistoja dominoiva JVG,  juuri uuden Sun Vika -singlen julkaissut Evelina, parin vuoden tauon jälkeen keikkalavoille palaava Kymppilinja sekä englanniksi riimittelevä kotimainen View. Koko päiväkohtainen jako nähtävillä festivaalin verkkosivuilla.

www.facebook.com/summerup
Instagram: @summerupofficial #summerup18
Twitter & Snapchat: @summerupfest

ARTISTIT

PE: Wiz Khalifa (US), Big Boi (US), Paperi T, Teflon Brothers, Pyhimys, Nikke Ankara, Ceebrolistics, Lahti United, Mikael Gabriel

LA: Cheek, Fintelligens, Kapasiteettiyksikkö, JVG, Gasellit, Pikku G, Evelina, Kymppilinja, View, Aste

www.summerup.fi


Ikäraja: Suositusikäraja K-12

Tapahtuma on ikärajaton.

VIP-lippu (K-18) sisältää:
- Sisäänpääsyn VIP-alueelle ja festivaalialueelle
- Monipuolisen VIP-menun
- VIP-passin ja -rannekkeen
- VIP-alueen omat ravintolapalvelut

Huom: VIP-lippuja ei voi maksaa kulttuurimaksuvälineillä.

Leirintäliput (2 päivän festivaalilippu ostettava erikseen):
Lippu on tarkoitettu pääsyyn ja majoittumiseen leirintäalueelle perjantaista sunnuntaihin. Leirintäalue on tarkoitettu vain Summer Up -festivaalin asiakkaille. Leirintäalueelle ei pääse ilman voimassa olevaa 2 päivän lippua. Alle 18-vuotiaan majoittujan kanssa on samassa teltassa majoituttava vähintään yksi 18 vuotta täyttänyt. Max. 4 majoittujaa / teltta. Telttana ns. normaaliteltta, alueelle ei saa tuoda paviljonkeja tms. katoksia.

Lastenlippu:
3-10-vuotiaille lapsille on myynnissä lasten päivälippu, joka on suunnattu huoltajan kanssa festivaalille saapuville junioreille. 2-vuotiaat ja sitä nuoremmat pääsevät festivaalille maksutta pääsylipun omaavan huoltajan kanssa. Huom: Lastenlippuja ei voi maksaa kulttuurimaksuvälineillä.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Lippujen varausaika 2 päivää.