EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 17.11.2017  /  Koko Jazz Club  /  Helsinki

Steinway Jazz Talent Competition 2017

Steinway Jazz Talent Competition 2017 Liput
Takaisin

Ladataan…

Steinway Piano Gallery Helsinki yhteistyössä Koko Jazz Clubin kanssa järjestää uuden kilpailun nuorille jazzpianisteille, nimellä Steinway Jazz Talent 2017. Kilpailu pidetään Helsingissä 17.11. Koko Jazz Clubilla ja on yhden illan kestävä koko perheen tapahtuma.

Kilpailu on suunnattu 25 -vuotiaille ja sitä nuoremmille lupaaville ja motivoituneille jazzpianisteille, jotka haluavat toimia musiikin parissa ja asuvat Suomessa. Kilpailun on tarkoitus nostattaa nämä lupaavat lahjakkuudet Suomen jazzkartalle. Nuoret soittavat soolokappaleen sekä standardin trion kanssa.

Steinway Jazz Talent 2017 on lämminhenkinen kilpailu ja konserttitapahtuma, jossa pianomerkki Steinway & Sons osoittaa omistautumista jazzmusiikille. Steinway & Sons pianoja on soittanut vuosikymmenien saatossa monet nimekkäät jazzartistit kuten mm. Art Tatum, Brad Mehldau, Diana Krall ja Keith Jarrett.

Tapahtumassa toimii tuomaristo, johon kuuluu professori Jukkis Uotila, Steinway Artisti Joonas Haavisto sekä jazzmuusikko ja festivaalituottaja Jussi Fredriksson. Nuoret lahjakkuudet palkitaan konserttipalkinnoin, Master Class - palkinnoin ja diplomein. Kilpailun voittaja pääsee elämykselliselle matkalle Hampurin Steinway & Sons tehtaalle.

Ilta huipentuu jamitunnelmiin!

Tule kuulemaan uusia, nuoria lahjakkuuksia - lavalla tietenkin myös upeaääninen Steinway & Sons flyygeli!

www.kokojazz.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 17:00

Showtime 17:00

Alle 18-vuotiaat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi.