EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjadu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 18.8.2017  /  Ravintola Kerubi (sali)  /  Joensuu

Stam1na, Huora

Stam1na, Huora Liput
Takaisin

Ladataan…

Stam1nan Free Like a Flying Eagles 2017 -kiertue huipentuu kuumiin kesäjuhliin!

Lukuisilla Emma-pysteillä palkitun lemiläisen metalliyhtyeen Suomen kiertue Free Like a Flying Eagles 2017 starttaa kesäkuussa Vantaan The Rockfestistä. Kesällä yhtye nähdään myös mm. Seinäjoen Provinssissa, Oulun Qstockissa sekä Savonlinnan Oopperajuhlilla yhteiskeikalla Amorphiksen ja Stratovariuksen kanssa. Kiertueen päätteeksi Stam1na järjestää kesäjuhlat Helsingissä, Joensuussa ja Jyväskylässä. Mukana juhlia lämmittelemässä on laulu- ja soitinyhtye Huora. Kyseiset klubikeikat ovat Stam1nan vuoden viimeiset esiintymiset Suomessa.

"A'vot sie! Lemin toiseksi nuorin metalliyhtye on taas enemmän kuin liekeissä tulevasta kesästä. Keikkarintamalla on tarjolla ihan uusia tuttavuuksia, muutamat vanhat klassikot sekä kesän päättävät hikiset kesäjuhlat Huora-yhtyeen kanssa! Muotitietoinen bändimme on myös lähes pakotettu uusiutumaan keikkavaatteiden osalta, koska cargo-shortsit ovat tuoreimman tutkimuksen mukaan hirveintä, mitä vaatekaapista voi löytyä!", hihkuu innostunut basisti Kai-Pekka Kangasmäki.

www.facebook.com/Stam1naOfficial


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00

Ovella peritään narikkamaksu 2,50 €

Showtime 22:00