EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 13.1.2018  /  Vanha Paloasema Baari  /  Oulu

Sohvalla: Veeti Kallio

Sohvalla: Veeti Kallio Liput
Takaisin

Ladataan…

Viihteen monitaituri Veeti Kallio julkaisee uutta musiikkia kolmen vuoden tauon jälkeen. Lokakuussa 2017 ilmestynyt single "Havina" on Heidi Maria Paalasen säveltämä ja sanoittama. "Kappale kertoo rakkaan ihmisen, johon on täysin hullaantuneen huumaantuneena rakastunut, odottamisesta. Kun kuulin tämän hienon Heidi Marian tekemän kappaleen, jäin siihen heti koukkuun ja totesin, että tämä täytyy päästä tekemään", Veeti kertoo.

Veeti aloitti musiikillisen uransa jo 80-luvulla perustaessaan Veeti & The Velvets -nimisen yhtyeen. 90-luvulla hän vaikutti kokoonpanossa Veeti & Elastic Family sekä toimi solistina Leningrad Cowboysissa. Vuosituhannen vaihteen jälkeen hän on luonut artistiuraansa soolona. Laulamisen lisäksi Veeti on näytellyt sekä teatterissa että elokuvissa ja tehnyt ääninäyttelijän rooleja. Hänet on nähty myös menestysohjelmissa Kuorosota ja Tanssii tähtien kanssa.

Veetin seuraava aluevaltaus television puolella tapahtui, kun huippusuositun Tähdet, tähdet -ohjelman neljäs tuotantokausi alkoi. "Tähdet, tähdet-ohjelmaan lähdin mukaan, koska siinä voi pitää hauskaa, nauraa itselleen ja haastaa oman osaamisensa. Toivon tuovani mukaan hyvää ja rohkeaa mieltä!", Veeti toteaa.

Nyt tämä viihteen monitaituri saadaan vihdoinkin Ouluun ja Vanhalle paloasemalle.

www.facebook.com/VeetiKallioVirallinen


Ikäraja: K-18
Aika: klo 22:30-03:00

Ovella pieni määrä lippuja myynnissä. Liput ovelta 12 €.

Showtime 22:30