EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjadu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 21.7.2017  /  Vanha Paloasema Baari  /  Oulu

Sohvalla: Mikko Harju

Sohvalla: Mikko Harju Liput
Takaisin

Ladataan…

Keväällä 2016 Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden listalle nousi uusi artisti. Kyseessä oli 24-vuotias Mikko Harju, jonka single Mä olen tässä kosketti kuulijoita poikkeuksellisen vahvasti ja teki omakustanteelle harvinaisen tempun nousemalla Spotifyn 50 kuunnelluimman kappaleen listalle, jolla se on parhaimmillaan ollut sijalla 31. Tällä hetkellä Mä olen tässä -kappaletta on striimattu huikeat 3,5 miljoonaa kertaa.

Karismaattinen Mikko on saanut kuulijat puolelleen niin tunteikkaalla tulkinnallaan, läsnäolon taidollaan kuin valloittavalla hymylläänkin.Huhtikuussa 2016 yksi Mikon haaveista toteutui, kun hän solmi levytyssopimuksen Warner Music Finlandin kanssa.

Lahjakkuus, kova uurastus ja määrätietoisuus ovat vieneet Mikkoa eteenpäin. Hänen ensimmäinen omakustannesinglensä Laulu raikaa ilmestyi kesäkuussa 2015. Myöhemmin julkaistiin toinen single Mä olen tässä, joka sitten räjäyttikin potin. Seuraava single Ehjä julkaistiin elokuussa 2016 ja uusin puhutteleva ja ajankohtainen kappale Sinä riität julkaistiin tammikuussa 2017.

Tulevaisuus näyttää valoisalta ja maailma on auki. Kuten Mikko itse toteaisi: edes taivas ei ole rajana omia unelmia tavoitellessa.


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-03:00
Showtime 22:00

Showtime 22:00