EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 4.11.2017  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Skinny Lister (UK), Beans On Toast (UK), Hulda Huima

Skinny Lister (UK), Beans On Toast (UK), Hulda Huima Liput
Takaisin

Ladataan…

FOLKPUNK-BÄNDI SKINNY LISTER TAVASTIALLE MARRASKUUSSA

La 4.11.2017 Helsinki, Tavastia

Mainiona liveaktina maineensa ansainnut Skinny Lister tuo pitelemättömän energiansa Tavastialle lauantaina 4. marraskuuta.

Lontoossa vuonna 2009 perustettu Skinny Lister on muodostanut uskollisen fanipohjan orgaanisella folkista ja punkista kumpuavalla soundillaan. Yhtyeen viime vuonna Xtra Mile Recordsin kautta julkaistun kolmannen albumin "The Devil, The Heart & The Fight" biisit vuorottelevat ujostelematta herkempien sävyjen kanssa maalailusta aina nyrkit ilmaan kohottaviin taistelulauluihin. 

Parhaillaan mittavalla Yhdysvaltojen kiertueella yhdessä kaveribändinsä Flogging Mollyn kanssa paahtava Skinny Lister on noussut kotimaassaankin suureen suosioon loppuunmyytyjen kiertueidensa myötä. Skinny Lister on kiertänyt ahkerasti yhdessä myös hengenheimolaistensa kuten Dropkick Murphysin ja Frank Turnerin kanssa. Skinny Lister villitsi myös Provinssi-yleisön vuonna 2016 antaumuksellisella heittäytymisellään.

Illan lämppäriksi saapuu brittiläinen folk-laulaja Beans On Toast. Nimen takana on Essexistä kotoisin oleva laulaja-lauluntekijä Jay McAllister, joka kirjoittaa kappaleissaan muun muassa politiikasta, huumeista ja rakkaudesta.

skinnylister.com/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.

Keikan jälkeen Tavastian Lauantaidisko klo 23:30 alkaen. Keikkalippu oikeuttaa jäämään diskoon.