EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjadu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 15.9.2017  /  On The Rocks  /  Helsinki

Sister (SWE), Smokin' Aces, Bloody Hees (LAT)

Sister (SWE), Smokin' Aces, Bloody Hees (LAT) Liput
Takaisin

Ladataan…

Sister delivers a raw, heavy and energetic punk/metal to the audience. They just released their new single Endangered Species.

Beneath the surface of Finland's mainstream rock-scene sprouts Smokin' Aces - a soulful hard rock band combining their heavy 70's influences with todays modern rock music.

Bloody Heels has been around since year 2012 and since then the band has released two videos, an EP and toured all over The Baltics and Europe. The EP called "Summer Nights" was released on year 2014, and on May 20th, Bloody Heels released their long-awaited, full length debut album “Through Mystery”.

20.00 doors
20.45 Bloody Heels
21.45 Smokin’ Aces
22.45 Sister

enn. alk. 12€, ovelta 13€
OTR-kantiskortilla enn. alk. 10€, ovelta 11€
K-18

Lippu oikeuttaa jäämään keikkojen jälkeen Rockdisco-klubille.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Tämä tapahtuma on peruuntunut.  Ostetut liput voi palauttaa Tiketin toimipisteisiin tai postittamalla ne osoitteeseen: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki (kuoreen mukaan IBAN-muotoinen tilinumero ja yhteystiedot). Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää IBAN-muotoinen tili- ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: info@tiketti.fi rahojen palautusta varten. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

 

 

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.