EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjadu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 9.9.2017  /  On The Rocks  /  Helsinki

Sima, Titta

Sima, Titta Liput
Takaisin

Ladataan…

HUOM! Tapahtuma on valitettavasti peruuntunut ravintolassa sattuneen vesivahingon vuoksi.  Ostetut liput voi palauttaa Tiketin toimipisteisiin tai postittamalla ne osoitteeseen: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki (kuoreen mukaan IBAN-muotoinen tilinumero ja yhteystiedot). Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää IBAN-muotoinen tili- ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: info@tiketti.fi rahojen palautusta varten. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

 

On The Rocksin syksyssä nähdään melkoinen pamaus kun suomen poptaivaan uudet kärkinimet, Titta ja Sima laittavat bileet käyntiin! Tällä keikalla kynttilä palaa molemmista päistä kun Titta heittää pikkarit salkoon ja Sima näyttää tien tanssilattialle! Nähdään Rockissa!

Titta on poptaivaan rohkein tulokas! Titta on viimeiset pari vuotta huolella uraanra rakentanut karismaattinen laulatar joka ei jätä ketään kylmäksi. Persoonallinen ote pilke silmäkulmassa laittaa keikoilla yleisön korvat punottamaan ja artisti pitää huolen, että tunnelma pysyy katossa alusta loppuun saakka.

Titan Sooloura käynnistyi radiohitillä Maailma Loppuu tänään, joka on saanut seurakseen useita meneviä sekä koskettavia biisejä. Laulajatar tunnetaan mm. biiseistään Rakkaudesta, Bikinit, Mä tiiän et mä saan ja Niin yli susta. Ahkera artisti on myös itse lauluntekijä ja kappaleet ovatkin vahvasti tekijänsä näköisiä.

Siman tarttuvat biisit pääsevät keikoilla oikeuksiinsa, kun yleisö on bändin talutusnuorassa jo ensimmäisestä tahdista lähtien!
 
Suomen tanssittavin bändi Sima on tullut tutuksi sekä tarttuvan groovaavista että raastavan koskettavista hittibiiseistään kuten Semihyvä boogie, Tanssilattialla ja Mul on ikävä. Uusi kappale P.O.P. (Popeda on paras) julkaistiin digitaalisesti 20.5.2016. Biisillä feattaa Heikki Kuula. Bändin vuonna 2015 julkaistun Tanssilattialla -debyyttialbumin hittisinglet olivat jo tuttua kauraa maamme radiokanavilla. Nyt vuorossa on uusi käänne uralla kun Sima todistaa saapuneensa suomalaisen pop-musiikin etulinjaan pysyvästi.

20.00 ovet auki
21.00 Titta
22.00 Sima

Enn. alk. 8,50 €, ovelta 9 €
OTR-kantiskortilla enn. alk. 6,50 €, ovelta 7 €

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.