EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 19.11.2017  /  Jo-Jo teatteri  /  Turku

TIP-Fest 2017
TEHDAS Teatteri: Siiran sirkusmatka klo 13:00

TIP-Fest 2017 Liput
Takaisin

Ladataan…

Siira korjaa pyöränsä, pukeutuu samettiviittaan ja matkaa Sinisen Kärpäsen sirkukseen. Siiran matka sirkukseen ei kuitenkaan suju täysin suunnitelmien mukaan! Matkasta kasvaa hauska ja koskettava tarina ujon olennon rohkaistumisesta, ja siitä miten maailmasta voi löytää itselleen jotakin aivan muuta kuin mitä muut pitävät tavoittelemisen arvoisena.

Siiran sirkusmatka on nukketeatteriesitys arasta Siirasta, joka uskaltautuu ulos vasta kuultuaan, että Ötökkämetsään saapuu sirkus. Hän etsii siistin takkinsa, korjaa vanhan polkupyöränsä ja hyppää sen selkään. Siiran matka ei kuitenkaan suju aivan suunnitelmien mukaan...

Matkasta kasvaa hauska ja koskettava tarina ujon olennon rohkaistumisesta, ja siitä miten maailmasta voi löytää itselleen jotakin aivan muuta kuin mitä muut pitävät tavoittelemisen arvoisena.

Nukketeatteritaiteilijoiden loihtima Ötökkämetsä on visuaalisesti kekseliäs ja yllätyksellinen pienoismaailma - täynnä surinaa, pörinää, sirinää ja kaikenmoista hyönteisten elämää.

Esitys pohjautuu Reetta Niemelän ja Salla Savolaisen keväällä 2017 ilmestyvän Siiran sirkusmatka (Otava) kuvakirjaan. Esitys on turkulaisen TEHDAS Teatterin tuottama ja sen ensi-ilta oli Turun Seikkailupuiston Timantti-teatterissa 16.4.2017.

Ohjaus, nuketus: Alma Rajala
Ohjaus, nuketus, nukenrakennus: Laura Hallantie
Nuketus, laulu: Anna Nekrassova
Lavastus, nukenrakennus: Roman Chauzov
Musiikin sävellys: Roosa Halme
Valotekniikka-apu: Jarkko Forsman
Tuottaja: Jesper Dolgov
Tuotanto: TEHDAS Teatteri

auraofpuppets.com/services/tip-fest-2017-siiran-sirkusmatka


Ikäraja: Ikäsuositus: 3+
Aika: klo 13:00

Kieli: suomi
Ikäsuositus: 3+
Kesto: 35min

Paikat numeroimattomia istumapaikkoja.

Jo-Jo teatteri
Itäinen Rantakatu 64, Jo-Jo teatteri