EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 8. - Su 10.6.2018  /  Nordis  /  Helsinki

Sideways 2018

Sideways 2018 Liput
Takaisin

Ladataan…

SIDEWAYS MUUTTAA NORDIKSELLE JA LAAJENEE KOLMIPÄIVÄISEKSI

Esiintyjinä mm. The National (USA), A Perfect Circle (USA), MØ (DK) ja Rodriguez (USA)

Vuodesta 2015 lähtien Helsingin Teurastamolla järjestetty ja jokaisena kolmena vuonna vähintään toisen festivaalipäivistään loppuunmyynyt Sideways muuttaa ensi kesänä Helsingin Jäähallin ja Eläintarhan urheilupuiston ympäristöön sekä laajenee kolmipäiväiseksi. Sideways järjestetään Helsingissä Nordiksella perjantaista sunnuntaihin 8.-10.6.2018.

Sidewaysiin julkistettujen artistien esiintymispäivät ovat nyt selvillä. Päiväjako löytyy alempaa.

Samassa yhteydessä Sideways aloittaa kolmen päivän lippujen ohella yhden ja kahden päivän lippujen myynnin. Kaikki lipputyypit ovat myynnissä edullisempaan early bird -hintaan 23.12.2017 klo 23.59 asti.

Syyskuussa ilmestyneen albumin tiimoilta ajankohtainen indierockin suursuosikki The National (USA) palaa vuosien odotuksen jälkeen Helsinkiin. Amerikkalaisen vaihtoehtorockin ja metallin superkokoonpano, Tool-yhtyeestä tutun Maynard James Keenanin johtama A Perfect Circle (USA) julkaisee 14 vuoden tauon jälkeen uuden pitkäsoiton ja saapuu ensimmäistä kertaa urallaan Suomeen. Pohjoismaiden suosituimpiin pop-tähtiin lukeutuva MØ (DK) tunnetaan oman tuotantonsa ohella varsinkin Major Lazerin kanssa julkaisemastaan "Lean On" -hitistä, jota on kuunneltu pelkästään Spotifyssa yli miljardi kertaa.

"Searching for Sugar Man" -dokumenttielokuvan päähenkilö, unohduksesta jättisuosioon noussut Rodriguez (USA) saapuu ensimmäistä kertaa urallaan Suomeen. Deerhunter (USA) on yksi 2000-luvun keskeisistä indierock-bändeistä, ja Sleaford Mods (UK) tuo Sidewaysiin työväenluokkaista elektronista musiikkia, punkia ja räppiä. Melodista skatepunkia soittava No Fun At All (SWE) on vieraillut Suomessa viimeksi 90-luvulla, ja ensi kesänä yhtye saapuu Nordikselle pian ilmestyvän comeback-albuminsa kiertueella.

Myös lukuisat suomalaisartistit ovat vahvistaneet saapumisensa Sidewaysiin. Ensimmäisten julkistusten joukossa ovat kotimaisen vaihtoehtorockin suosikkiyhtye Pariisin Kevät, harvakseltaan keikkaileva Rättö & Lehtisalo, hiphop-nimet Pyhimys, Gasellit ja DJ Kridlokk sekä tämän hetken kiinnostavimpiin uusiin artisteihin lukeutuvat Vesta, M, SUAD ja $now.

Pe 8.6.2018

MØ (DK)
Rodriguez (US)
No Fun At All (SE)
Pyhimys
Pariisin Kevät
M

+paljon lisäyksiä luvassa 

La 9.6.2018

A Perfect Circle (US)
Sleaford Mods (UK)
Rättö & Lehtisalo
Gasellit
Vesta
$now

+paljon lisäyksiä luvassa 

Su 10.6.2018

The National (US)
Deerhunter (US)
DJ Kridlokk
SUAD

+paljon lisäyksiä luvassa 

www.sidewayshelsinki.fi


Ikäraja: K-18

3pv early bird 119 € (norm. 139 €)
2pv early bird 109 € (norm. 119 €)
1pv early bird 69 € (norm. 79 €) 

3 ja 2 päivän liput vaihdetaan rannekkeeseen. 1 päivän lippua ei vaihdeta rannekkeeseen, vaan sillä pääsee kerran sisään festivaalialueelle.

Oikeudet aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin pidätetään. Osa ohjelmasta saatetaan järjestää esiintymispaikoissa, joissa on rajoitettu kapasiteetti.