EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 24.3.2018  /  Bar Loose  /  Helsinki

Sata Kaskelottia, UTÖ, Missikisat

Sata Kaskelottia, UTÖ, Missikisat Liput
Takaisin

Ladataan…

Lauantai-iltana 24.3. vietetään Loosen alakerrassa tuplajulkkareita. Sata Kaskelottia julkaisee toisen albuminsa ja UTÖ debyytti-LP:nsä. Erikoisvieraana ja illan kolmantena esiintyjänä on hienossa nosteessa oleva kiihkeä, huuruinen ja mystinen tamperelaisyhtye Missikisat. Tervetuloa!

Sata kaskelottia on vuonna 2011 perustettu vaihtoehtoinen rockyhtye, jonka musiikissa on vaikutteita niin hard rockista, heavy metallista, progressiivisesta stoner rockista kuin sludge metallista. Yhtyeen estetiikka perustuu tymäköiden kitarariffien, intensiivisen yhteissoiton ja moniulotteisten suomenkielisten tekstien varaan. Kaskelottien toinen studioalbumi Sydän on vuori julkaistaan maaliskuussa 2018. Tämä on levyn julkaisukeikka.

UTÖ on paitsi Suomen eteläisin asuttu saari myös helsinkiläinen yhtye, joka esittää laulunsa ruotsiksi. Jäsenten taustalta löytyy erilaista äänekästä kokoonpanoa ympäri maata aina 80-luvun loppupuolelta alkaen. UTÖn ensimmäinen julkaisu oli splittiseiska kouvolalaisen Tusenskönan kanssa viime kesänä, ja nyt maaliskuussa on ensimmäisen pitkäsoiton aika. Levynjulkaisukeikasta on siis kysymys. Molempien julkaisujen kätilönä toimii Svart Records.

Missikisat on vuonna 2015 perustettu tamperelainen suomirock-sensaatio, jonka musiikissa haiskahtaa vahvasti 70-luku. Tämä riffiä palvova rytmis-melodinen jytäpommi tulee pamahtamaan suuren yleisön tietoisuuteen luultavasti hyvinkin pian. Missikissojen edellinen julkaisu on Tiikeri-EP alkuvuodelta 2017.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Eteispalvelumaksu lipunostaneille 2 € (norm. 3 €).

Liput ovelta 8 €, mikäli jäljellä.