EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjadu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 21. - Pe 28.7.2017  /  Useita paikkoja  /  Useita kaupunkeja

Sastamala Gregoriana 2017

Sastamala Gregoriana 2017 Liput
Takaisin

Ladataan…

XXII Sastamala Gregoriana - Wanhan Musiikin Päivät juhlistaa Suomen itsenäisyyden juhlavuotta teemalla "Satoja säveliä, tuhansia tarinoita" 21.-28.7.2017. Tulevan kesän ohjelmisto esittelee kattavasti keskiajan, renessanssin, barokin kuin nykyajankin musiikkia, jota on sävelletty sekä kirkko- että konserttisaleihin. Ohjelmistossa näkyy kolme erilaista juhlavuotta: Suomen 100-vuotisjuhla, säveltäjä Claudio Monteverdin 450-vuotisjuhla sekä reformaation 500-vuotisjuhla.

Sastamala Gregoriana tunnetaan ainutlaatuisena ja tunnelmallisena vanhan musiikin tapahtumana, jossa huipputason konsertit yhdistyvät persoonallisiin esityspaikkoihin ja järjestäjien vieraanvaraisuuteen. Se on vanhan musiikin kohtauspaikka, jonne niin taiteilijat kuin kuulijatkin haluavat tulla yhä uudelleen. Konserttisaleina toimivat Sastamalan keskiaikaiset kivikirkot Pyhän Marian kirkko sekä Pyhä Olavin kirkko, joiden tunnelmassa ja akustiikassa vanha musiikki soi aitona ja täydellisenä. Tänä kesänä festivaalin avauskonsertti järjestetään upeassa Laukon Kartanossa Vesilahdella. Finland Festivals valitsi tapahtuman viime vuonna Vuoden festivaaliksi.

PE 21.7. KLO 19, LAUKON KARTANO
Konsertti ja kartanokierros
Brotherly Love - Henry & Daniel Purcellin musiikkia
Evelyn Tubb & Sprezzatura-yhtye
Uusi historiallinen miljöö noudattaa viime vuoden ajatusta viedä Sastamala Greorianan tunnelmaa ja luonnetta mielenkiintoisiin, teemaan sopiviin uusin ympäristöihin. Laukon Kartano on merkittävä osa Suomen historiaa ja samalla se tarjoaa mahtavat puitteet juhlistaa niin uutta kuin vanhaa, monella eri tasolla. Sprezzatura on taiteellisen johtajan Michael Fieldsin kokoama kokoonpano, joka on virittänyt sointinsa vuosien varrella parhaimmilleen. 

LA 22.7. KLO 19, PYHÄN MARIAN KIRKKO
Monteverdi: Vesper 1610

Sastamala Gregoriana Consort
Pormestarin sinkit ja pasuunat
Kamarikuoro Utopia
johtaa Roberto Balconi, Michael Fields & Evelyn Tubb
Suuri ja mahtipontinen konsertti, jossa lavalla nähdään ja kuullaan lähes 40 taiteilijaa. Konsertti juhlistaa italialaista säveltäjä Claudio Monteverdia, joka myös viettää juhlavuottaan. Ensivierailunsa festivaaliin tekee Pormestarin sinkit ja pasuunat. Tätä ei kannata ohittaa!

SU 23.7. KLO 19, PYHÄN MARIAN KIRKKO
Rakkaustarina: sensuellia ja säkenöivää musiikkia Händelin oopperoista

Tuuli Lindeberg sopraano, Teppo Lampela kontratenori
Barokkiyhtye Baccano
Barokkiyhtye Baccano piti yhden Sastamala Gregorianan parhaista konserteista vuonna 2015 ja nyt ryhmä palaa toivottuina takaisin Händelin ohjelmistolla. Konsertissa on luvassa dramaattista ja karismaattista lavatyöskentelyä. Tuuli Lindebergillä ja Teppo Lampelalla on kyky tulkita musiikkia sielukkaasti ja sykähdyttävästi. Suomen parhaimpia vanhan musiikin kokoonpanoja ja esityksiä!

MA 24.7. KLO 19, TYRVÄÄN PYHÄN OLAVIN KIRKKO
Tie Lutherin luo

Corina Marti, clavisimbalum ja nokkahuilut, Anna-Maaria Oramo, clavisimbalum
Michal Gondko, luuttu, Sirkku Rintamaki, sopraano, David Hackston, kontratenori
La Morra-yhtyeestä tutuksi tulleet ja mestarikurssilla vuosia opettaneet, virtuoosimainen Corina Marti ja Michal Gondko ovat koonneet esityksen ja kokoonpanon, jossa yhdistyvät suomalainen ammattitaito ja vuoden keskeinen länsieurooppalainen teema, reformaatio. Reformaatio vaikutti myös musiikkiin ja tämä konsertti onkin ikään kuin matka reformaation eri vaiheiden läpi.

TI 25.7. KLO 19, PYHÄN MARIAN KIRKKO
Peregrinatio

Markku Luolajan-Mikkola, barokkisello
Markku Luolajan-Mikkola tekee ensiesiintymisensä festivaalilla Peregrinatio-soolokonsertillaan. Barokkisellon syvät soinnut kaikuvat kirkkosalissa Bachin jylhien sävelten soidessa.

TO 27.7. KLO 19, PYHÄN MARIAN KIRKKO
Ain iloidca, ain riemuidca! Reformaatio 500 vuotta & Suomi 100 vuotta

Lumen Valo palaa festivaalille mukanaan niin uutta kuin vanhaa. Konsertissa kuullaan sekä uutta että vanhaa musiikkia, joka tuo esille reformaation ja Suomen juhlavuotta.

PE 28.7. KLO 19, PYHÄN MARIAN KIRKKO
Rautavesi, MESTARIKURSSIN PÄÄTÖSKONSERTTI

Mestarikurssin päätöskonsertti luo läpileikkauksen kaikkiin vanhan musiikin kausiin, jossa tulevaisuuden tähdet pääsevät esittelemään taitojaan.

www.sastamalagregoriana.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Lippuja voi varata 2 päivän ajaksi.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.

Lasten lippu on tarkoitettu 7-17 -vuotiaille (alle 7-vuotiaat ilmaiseksi lipunostaneen seurassa).

Festivaalipassi vaihdetaan passiin tapahtumassa.
Festivaalipassi oikeuttaa sisäänpääsyn konsertteihin 22.7., 23.7., 24.7., 25.7.,
27.7. ja 28.7.
Festivaalipassilla ei sisäänpääsyä 21.7. järjestettävään konserttiin.

Ovet 1 h ennen esityksen alkua.

Bussikuljetukset festivaalialueelle: https://www.sastamalagregoriana.fi/Liput

Mikäli tapahtuma on Tiketistä loppuunmyyty, mahdollisia peruutuslippuja voi kysyä 19.7. alkaen: tuotanto@sastamalagregoriana.fi