EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 26.10.2017  /  GONG  /  Turku

Santa Cruz, The Empire Strikes

Santa Cruz, The Empire Strikes Liput
Takaisin

Ladataan…

Suomalaisen rockin suuri lupaus ja kansainvälisesti kovassa nousukiidossa oleva Santa Cruz julkaisee kolmannen albuminsa syksyllä. Tämän myötä yhtye lähtee myös kiertueelle. 

Esimakua tulevalta levyltä on saatu ensimmäisen singlen River Phoenixin myötä. Kappale julkaistiin keväällä, ja se viihtyi koko kesän radioaalloilla. Bändi on erityisen innoissaan lavyn myötä startanneesta Sakara-yhteistyöstä:

"Ollaan jäbien kanssa erittäin fiiliksissä, että päästään duunamaan vihdoinkin Suomen johtavan metalli/rock-levy-yhtiön kanssa yhteistyötä! Tunnetaan jo entuudestaan tyypit kenen kanssa tullaan säätämään ja tiedetään, että homma toimii kuin rasvattu, joten mikäs sen parempaa kuin vääntää Cruz yhdessä uudelle levelille!"

Vuonna 2007 perustettu Santa Cruz on yksi kansainvälisillä markkinoilla menestyneimpiä kotimaisia rockyhtyeitä. Santa Cruz on tehnyt edellisen albumin ilmestymisen jälkeen lähes 200 keikkaa ympäri maailmaa Japanista Pohjois-Amerikkaan, missä viimeksi yhtye kiersi Skid Rown nokkamiehen Sebastian Bachin kanssa. Lisäksi maineikas Rolling Stone lehti noteerasi yhtyeen heinäkuussa jutussaan 10 New Artists You Need to Know

Illan avaa helsinkiläinen The Empire Strikes.

www.facebook.com/santacruzband


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.