EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjadu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 6.10.2017  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Santa Cruz, Block Buster

Santa Cruz, Block Buster Liput
Takaisin

Ladataan…

Suomalaisen rockin suuri lupaus ja kansainvälisesti kovassa nousukiidossa oleva Santa Cruz julkaisee kolmannen albuminsa syksyllä. Tämän myötä yhtye lähtee myös kiertueelle. 

 

Esimakua tulevalta levyltä on saatu ensimmäisen singlen myötä "River Phoenix" joka julkaistiin keväällä ja on viihtynyt koko kesän radioaalloilla. Suomessa albumin julkaisee arvostettu metalli- ja rockjulkaisuihin keskittyvä Sakara Records, ja jakelusta vastaa Sony Music. Bändi on Sakara -yhteistyöstä innoissaan: "Ollaan jäbien kanssa erittäin fiiliksissä, että päästään duunamaan vihdoinkin Suomen johtavan metalli/rock-levy-yhtiön kanssa yhteistyötä! Tunnetaan jo entuudestaan tyypit kenen kanssa tullaan säätämään ja tiedetään, että homma toimii kuin rasvattu, joten mikäs sen parempaa kuin vääntää Cruz yhdessä uudelle levelille! 

Vuonna 2007 perustettu Santa Cruz on yksi kansainvälisillä markkinoilla menestyneimpiä kotimaisia rockyhtyeitä. Yhtye on julkaissut kaksi albumia, "Screaming For Adrenaline" (2013) ja "Santa Cruz" (2015), ja yhtyeen singlet "We Are The Ones To Fall", "Wasted & Wounded" sekä "Skydiving Without A Parachute" ovat kaikki nousseet kotimaisten radioiden soitetuimpien kappaleiden listakärkiin. Yhtyeen musiikkia on kuultu myös kansainvälisessä Mercedes-Benzin mainoksessa sekä maailman katsoituimpiin urheilukanaviin lukeutuvan ESPN -kanavan inserteissä. Santa Cruz on tehnyt edellisen albumin ilmestymisen jälkeen lähes 200 keikkaa ympäri maailmaa Japanista Pohjois-Amerikkaan, jossa viimeksi yhtye kiersi Skid Rown nokkamiehen Sebastian Bachin kanssa. Lisäksi maineikas Rolling Stone lehti noteerasi yhtyeen heinäkuussa  jutussaan 10 new artists you need to know. 

http://www.rollingstone.com/music/lists/10-new-artists-you-need-to-know-july-2017-w491865/santa-cruz-w491874

 

www.facebook.com/santacruzband/


Ikäraja: K-18
Aika: ovet klo 20:00

Liput ovelta 24 €, mikäli jäljellä.


Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.