Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 24.2.2017  /  Kurikan Monnari  /  Kurikka

Sanni

Sanni liput
Takaisin

Ladataan...

Kuusi EMMA-ehdokkuutta kerännyt, Suomen kuunnelluin naisartisti SANNI esiintyy helmikuussa 2017 Kurikassa ikärajattomalla erikoiskeikalla Kurikassa. Konsertti on samalla Koskenkorvan Urheilijat RY:n superpesisseuran tukikonsertti.

Niin nuoren kuin vähän varttuneemmankin yleisön suosikki on vuoden 2016 kuunnelluin suomalainen naisartisti suoratoistopalvelussa kuin radioissakin. SANNIn uusin, laulajan omalla nimellä nimetty albumi "SANNI" ilmestyi syksyllä 2016 ja sen singlelohkaisu, räppäri Paperi T:n kanssa tehty "Oo se kun oot" saavutti juuri hiljattain platinarajan suoratoistopalveluissa tapahtuneiden streamauksien perusteella.

Sanni keräsi peräti kuusi EMMA-ehdokkuutta 5.2.2017 järjestettävään Emma-Gaalaan. Sanni onkin ehdolla mm. vuoden naissolistiksi ja vuoden pop-artistiksi. Lisäksi Sannin tuotantoa on ehdolla vuoden musiikkivideoksi, vuoden biisiksi sekä vuoden albumiksi.

Tapahtuman järjestää Koskenkorvan Urheilijat RY


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00

Showtime n. klo 19:00

Perhelippu oikeuttaa 4 henkilön sisäänpääsyyn.