EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 21.3.2018  /  Bar Loose  /  Helsinki

Samae Koskinen, Nightbird

Samae Koskinen, Nightbird Liput
Takaisin

Ladataan…

Bar Loosen keskiviikko 21.3. vietetään akustisissa tunnelmissa. Illan artistiksi saapuu tuolloin herkän rehellisistä sanoituksista ja tarttuvista melodioista tunnettu Samae Koskinen. Sister Flo -yhtyeen perustajana ja keulakuvana tutuksi tullut Koskinen on kerennyt julkaisemaan soolourallaan jo kuusi sooloalbumia, joista viimeinen Hillitön elämä näki päivänvalon syksyllä 2017. Levyltä julkaistut singlet Jonnet ei muista, Aurinko, ystävä ja kaljaa sekä nimikkosingle Hillitön elämä nousivat kaikki ilmestyessään radioiden listoille ja löysivät muutenkin hyvin tiensä ihmisten kuuluvuustaajuuksille. Nyt mies saapuu uuden levyn tiimoilta keikkailemaan myös Helsingin Annankadulle.  

Illan toisena esiintyjänä nähdään taiteilijanimellä Nightbird esiintyvä Anna-Stina Jungerstam, joka julkaisi kehutun soolodebyyttinsä pari vuotta sitten. Luvassa on kauniita ja tunnelmaltaan intiimejä folk-kappaleita, jotka täydentävät saumattomasti hienoa akustisen musiikin iltaa.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Eteispalvelumaksu lipunostaneille 2 € (norm. 3 €).

Liput ovelta 9 €, mikäli jäljellä.