EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 14.4.2018  /  Stella Polaris - Kaapelitehdas  /  Helsinki

Säkenöivä Sankaritar - voimauttava seminaari naisille

Säkenöivä Sankaritar - voimauttava seminaari naisille Liput
Takaisin

Ladataan…

Tapahtuma joka vapauttaa voimasi. Kokoonnumme tutkimaan ja juhlistamaan naiseutta ja naisen voimaa. Vanhat rakenteet ovat murtumassa ja olemme siirtymässä uuteen aikakauteen, jossa nainen yksilönä ja kollektiivisesti astuu omaan voimaansa. Me olemme yhdessä tekemässä sitä todeksi.

Mikä tekee sinun elämästäsi kukoistavaa ja merkityksellistä? Mistä sinä ammennat voimasi ja inspiraatiosi? Anna elämän vietellä sinut. Sytytä intohimosi ja sukella syvälle elämän nautintoon ja riemuun. Löydä oma totuutesi ja voimasi, sinä olet vapaa tekemään mitä haluat! Tule jakamaan tämä kokemus muiden naisten kanssa ja juhlimaan sitä.

Naisen voima lähtee sisäisestä hekumasta. Se syttyy meissä kun saamme alkuvoimaisen elämän energian virtaamaan sisällämme. Opimme ottamaan tilaa, emme enää pienennä itseämme ja puhumme rohkeasti totuutemme. Tässä kokemuksellisessa tapahtumassa juhlistamme ja tutkimme näitä asioita yhdessä, toisiamme tukien ja kannustaen.

Iltapäivä koostuu luennoista, yhteisistä harjoituksista, omasta pohdinnasta ja jakamisesta toisten naisten kanssa.

  • Mistä feminiininen voimani kumpuaa ja miten saan sen käyttööni?
  • Tutustumme tunteiden voimaan, sydämen voimaan, seksuaalisuuden voimaan ja intuition voimaan.
  • Mikä estää meitä olemasta täydessä voimassamme? Henkilökohtaiset ja kulttuurin luomat esteet. #metoo -kokemukset, miksi naiset jähmettyvät? Miksi emme osaa pyytää parempaa palkkaa?
  • Miksi naiset kilpailevat keskenään ja miksi on tärkeää että he tukevat toisiaan?
  • Minkälaista elämäni on jos olen kukoistava ja itsevarma, uskallan mennä rohkeasi kohti päämääriäni, elää oman näköistä elämää?
  • Miksi minua epäilyttää tai pelottaa osallistua tähän seminaariin?

Tämä seminaari on tarkoitettu kaikille naisille. Tule yhdessä ystävien kanssa tai tule yksin.  Tule tapaamaan tuttuja ja tutustumaan uusiin upeisiin naisiin.

Ota mukaan vesipullo ja muistiinpanovälineet.

Luennoitsijana ja innostajana toimii Kirsti Kuosmanen, joka on näyttelijä, psykoterapeutti, seksi-, rakkaus ja parisuhde valmentaja sekä tantraopettaja. Kirsti on opettanut ja valmentanut jo satoja naisia kursseillaan ja psykoterapiassa kohti suurempaa itsetuntemusta, itseluottamusta, voimaa ja itsensä rakastamisen kokemusta.

www.kirstikuosmanen.fi


Ikäraja: K-17
Aika: Ovet klo 12:30
Showtime 13:00

Tapahtuman kesto n. 3h 30 min.

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Alennuksin oikeuttavat kortit tarkistetaan tapahtuman ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.