EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 11.10.2017  /  Jack the Rooster  /  Tampere

Sage Francis & B. Dolan

Sage Francis & B. Dolan Liput
Takaisin

Ladataan…

Vaihtoehtoisen hiphopin legenda Sage Francis palaa Suomeen keikalle! Eikä hän tule yksin, vaan tuo mukanaan B Dolanin esiintymään kanssaan kahtena iltana Helsingissä ja Tampereella.
Debyyttialbuminsa, vuoden 2012 indiejulkaisu Personal Journalsin jälkeen Sage allekirjoitti levytyssopimuksen Epitah Recordsin kanssa. Sopimuksen myötä hänestä tuli punk rockiin keskittyneen levy-yhtiön ensimmäinen hiphopartisti. Sagen viimeisin levy Copper Gone julkaistiin vuonna 2014 ja hän keikkaili ahkerasti sen tiimoilta.

B Dolan levytti debyyttialbuminsa The Failuren Sage Francisin levy-yhtiön Strange Famous Recordsin kautta vuonna 2008. Sen jälkeen hän on onnistunut kasvattamaan itselleen vankan kuuntelijajoukon, julkaissut kaksi albumia (Fallen House, Sunken City ja Kill The Wolf) sekä useita mixtapeja ja livealbumin. B Dolan ei vierasta kovaa työntekoa. Paitsi lahjakkaana räppärinä, hän on myös kunnostautunut spoken word -artistina sekä poliittisena aktivistina. Hän esiintyy Suomessa nyt toista kertaa; edellinen keikka Helsingissä vuonna 2015 oli osa Kill The Wolf -maailmankiertuetta.

Sage Francis ja B Dolan esiintyivät Edinburgh Fringe -festivaalilla vuonna 2016 esittäen hiphopia ja spoken wordia lähes 30:na iltana loppuunmyydyille katsomoille. Heidän esityksensä olivat niin suosittuja että heidät on kutsuttu festivaalin esiintyjiksi myös vuonna 2017.

www.strangefamousrecords.com/artists/sage-francis


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Showtime 22:00