EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 20.4.2018  /  Virgin Oil Co.  /  Helsinki

SOM:HKI presents 420 with: Madchild

SOM:HKI presents 420 with: Madchild Liput
Takaisin

Ladataan…

SOM:HKI on Helsingissä uusi koko illan kestäviä rap-tapahtumia järjestävä klubi, jossa nähdään kiinnostavien ulkomaalaisartistien lisäksi aina vaihtuva ja mielenkiintoinen suomi line-up.  Eri lokaatioita kiertävä klubi tarjoaa aitoa meininkiä, joka osuu räpkansan sydämeen.

Rehellistä räppiä nyt ja jatkossa.

MADCHILD
Monen menestyneen vuoden kuuluisassa hip-hop Swollen Members -yhtyeessä ollut Mad Child aloitti sooloartisti uransa näyttävästi debyyttialbumillaan ”Dope Sick”.
Räjähdysmäisen suosion kerännyt albumi kiidätti Madchildin korkeimmille listasijoituksille koko uransa aikana. Kova suosio nosti hänet #3 Canadan Billboard top 200 ja 7# U.S Heatseekers -sijoituksille, "Rap Recording of the Year" ehdokkaaksi the Juno Awardsissa, Sirius XFM ja the Canadian Independent Music Awardsissa.

LIKANEN ETELÄ
Likanen Etelä on kirkkonummelainen suomi(hurri) räp-yhtye jonka ydinkaksikon muodostavat ADOD ja MC Rambo ja lisäksi kuvioissa on mukana isompikin porukka jotka vierailevat monissa yhtyeen kappaleissa. Överdog-levymerkki julkaisi Likasen Etelän Kirkkonummi LP-debyyttialbumin tammikuussa 2015. Levy nousi julkaisuviikollaan Rumban listan ensimmäiselle sijalle ja Suomen virallisen albumilistan kolmanneksi.

ANTISANKARI

Antisankari on Helsinkiläinen tuottaja/räppäri.
Antisankari on julkaissut lukuisia instrumentaali/beat-tape levyjä ja tuottanut useita suomiräpin tunnetuimpia artisteja.
Antisankari alotti musiikin tekemisen jo 2000-luvun alussa ja kirjoitteli kappaleita pääsääntöisesti itselleen pöytälaatikkoon.

Vuonna 2003, hän sai ensimmäisen oman tietokoneen ja sitä kautta ensikosketuksen biittien tekemiseen. Ensimmäiset omat biisit syntyivät samana vuonna ja Antisankari julkaisi omakustannelevyn.

www.facebook.com/PointBreakhki/


Ikäraja: K-18
Aika: klo 22:00-04:00

Liput ovelta 32 €, mikäli jäljellä.