EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjadu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 16.9.2017  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

SF Blues, Lumberjacks

SF Blues, Lumberjacks Liput
Takaisin

Ladataan…

Heikki SilvennoinenDave Lindholm ja Pepe Ahlqvist perustivat blues- ja rockyhtye SF Bluesin vuonna 2002. Kesällä 2012 yhtye teki mittavan 10-vuotisjuhlakiertueen alkuperäisessä kokoonpanossa. Silloin bändi esiintyi noin 20 festivaalikeikalla ympäri Suomen. Mukana kokoonpanossa olivat koko kansan blues-mies Dave Lindholm sekä SF Blues -isännät Pepe Ahlqvist ja Heikki Silvennoinen. Kompissa toimivat basisti Mikko Löytty sekä Jani Auvinen rummuissa.

SF Blues palaa viiden vuoden keikkatauoltaan lavoille keväällä 2017! Luvassa on noin 30 keikkaa Suomen eturivin festivaaleilla ja klubeilla. Seinäjoen Rytmikorjaamolla tästä riemusta päästään nauttimaan lauantaina 16.9.2017.

Lumberjacks

Rohkeasti uusia sävyjä sointiinsa hakeva Lumberjacks luottaa omiin kappaleisiinsa joissa yhdistyy pidättelemätön groove, raaka voima ja miehekäs herkkyys. Nämä metsien miehet sekoittelevat rohkeasti eri tyylejä amerikkalaisen juurimusiikin laajassa kirjossa, tukijalan ollessa tiukasti bluesin tummassa maaperässä ja unohtamatta silti omia juuriaan.

Nelikon pitkä yhteinen tie musiikin parissa on kypsyttänyt soinnin, jossa jokaisen panos ja musiikillinen dna sekä kuuluu että tuntuu. Lumberjacks- soundiin kuuluu myös erittäin olennaisena osana vahvat taustalaulut jokaisen soittajan ollessa myös väkevä vokalisti.

Lumberjacksien viimeisin savotta on saatiin kunnialla päätökseen ja lokakuussa 2016 julkaistiin yhtyeen tuorein albumi "Shake 'em Roots".

Big Hand Niemi: kitara & laulu

Chef: basso & laulu
Jarkko Salo : piano,urut & laulu
Janne Käpylä : rummut & laulu

Ovet klo 18:00
Lumberjacks klo 18:30
SF Blues 19:30

www.rytmikorjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Ovet klo 18:00

Showtime 19:00

Liput ovelta 27 €, jos jäljellä.