EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 16.9.2017  /  Virgin Oil Co.  /  Helsinki

S-TOOL (levynjulkaisukeikka), Crimson Sun

S-TOOL (levynjulkaisukeikka), Crimson Sun Liput
Takaisin

Ladataan…

S-TOOLin levynjulkaisukeikka syyskuussa Helsingissä

S-TOOL juhlistaa debyyttialbumiaan Helsingin Virgin Oilissa lauantaina 16. syyskuuta. Sentenced- ja Poisonblack -yhtyeistä tutun Ville Laihialan lisäksi yhtyeessä vaikuttavat Lullacry-yhtyeestä tutut Sami Leppikangas ja basisti Kimmo Hiltunen sekä rumpali Aksu Hanttu, joka tunnetaan metalliyhtye Entwinesta. Illan avaa keväällä laajasti Euroopassa kiertänyt Crimson Sun.

S-TOOLin tähän asti julkaisemat singlet ovat saaneet hyvin huomiota osakseen ja levyn kolmas sinkkulohkaisu Hammering murisee ja jyskyttää raskaasti kuin syntisen omatunto.

Laihialan aikaisempien yhtyeiden materiaaliin verrattuna S-TOOL on suoraviivaisempaa ja rankempaa, mutta myös S-TOOLin mättöa kantaa Laihialan tunnistettava taito kuljettaa melodioita sekä pettämätön kyky rytmittää mättö juuri oikein. Yhtyeen nimi S-TOOL juontaa sanasta Severing Tool, ja musiikin vertailukohdiksi Laihiala on maininnut Panteran ja Entombedin. Kesällä S-TOOLin voi nähdä festarikeikoilla muun muassa Nummirockissa, Ilosaarirockissa ja Qstockissa.

www.facebook.com/events/325901987847361


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00-02:00

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.

Tarkista soittoajat: www.virginoil.fi