EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjadu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 27.5.2017  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Rock´n´Roll Party Vol 3: Robert Gordon (USA) & Red Hot, Relax Trio, Stingers, JP & His Boppin Therapys

Rock´n´Roll Party Vol 3: Robert Gordon (USA) & Red Hot, Relax Trio, Stingers, JP & His Boppin Therapys Liput
Takaisin

Ladataan…

Seinäjoen kolmas alkuperäiseen rock'n'rolliin ja rockabillyyn keskittyvä Rock'n'Roll Party vol 3. järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa Rytmikorjaamolla.

Esiintyjät:

Robert Gordon (US) & Red Hot

Rock'n'roll Partyn pääesiintyjä on New Yorkista saapuva Robert Gordon, orkesterina suomalaisista pitkän linjan muusikoista koostuva Red Hot.

Robert Gordon aloitti solistina jo 1960-luvulla ja teki ensi levytyksensä Tuff Darts -orkesterin artistina 70-luvun puolessa välissä. Oman soolouransa Gordon aloitti legendaarisen Link Wrayn kanssa vuonna 1977. Elvis Presleytä, Gene Vincentiä ja Jack Scottia esikuvinaan pitävä artisti oli tärkeimpiä hahmoja Suomeakin ravisuttaneessa 1970-luvun lopulta alkaneessa rockabilly-revivalissa. Edelleen keikkaileva ja levyttävä artisti saapuu Seinäjoelle ensimmäistä kertaa.

RelaxTrio

Satakunnasta, Raumalta ponnistava RelaxTrio edustaa nuorempaa polvea. Pystybasson ja laulun hoitelee vuonna 1994 syntynyt Linda Teränen. Trio on keikkaillut ahkerasti sekä Suomessa että ulkomailla jazz-, blues- ja rockabillyfestivaaleilla ja julkaissut kolme kokopitkää levyä. Uusin levy, III (2016), herätti huomiota laajasti maailmalla.

Muut orkesterin jäsenet ovat Oskari Nieminen (s. 1993) ja rumpali Vilho Voutilainen (s. 1995):

JP & His Boppin Therapys

Seinäjoki - Pietarsaari -akselilta tulee kauhavalaislähtöinen JP Järvenpää orkestereineen. Bändin tyyli on perinteinen rockabilly. Bändin jäsenillä on takanaan useita alueen orkestereita ja levytyksiä. Yhtyeen musiikki on 1950-luvun rockabillyä.

The Stingers

The Stingers on seinäjokelainen neo-rockabilly/ rock'n'roll -yhtye joka on perustettu 1980-luvun lopussa. Useita europassa julkaistuja levyjä ja satoja keikkoja soittanut Stingers keikkailee nykyisin harvemmin, mutta keikkakunto on kova.

www.facebook.com/events/1651174131854986/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovet 19:00
Liput ovelta 30 €, jos jäljellä.