0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 9. - La 10.6.2017  /  Vehkala  /  Vantaa

Rockfest 2017

Takaisin

Ladataan...

www.rockfest.fi

Rammstein ja Evanescence tähdittävät uutta Vantaan Rockfestia

Vantaan Vehkalassa kesäkuussa 2017 järjestettävä uusi Rockfest on uusi maailmanluokan musiikkifestivaali, jonka artistikaarti muodostuu julkistettujen headlinereiden, Rammsteinin ja Evanescencen, lisäksi muista ulkomaisista ja kotimaisista huippuesiintyjistä, joita julkistetaan lisää talven ja kevään aikana.

Yhdysvaltalainen rocksuuruus Evanescence nähdään Rockfestin lauantain pääesiintyjänä 10. kesäkuuta. Evanescencen vuonna 2003 ilmestynyttä "Fallen"-debyyttialbuymia on myyty yli 17 miljoonaa kappaletta, ja se nosti yhtyeen kertaheitoilla koko maailman tietoisuuteen. Sittemmin tämä Amy Leen johtama yhtye on voittanut Grammy-palkintoja ja muita tunnustuksia ja jättänyt lähtemättömän jälkensä rockmusiikin historiaan. Suomessa Evanescence nähtiin viimeksi kymmenen vuotta sitten loppuunmyydyllä areenalla Helsingissä.

Muita nyt julkistettavia yhtyeitä ovat Infected Mushroom ja Kotiteollisuus. Rockfestin perjantain päätähtenä nähdään jo aiemmin julkistettu, yli 15 miljoonaa albumia myynyt saksalainen heavy rock -suuruus Rammstein. Lisäksi Rockfestiin on julkistettu esiintyjiksi Turmion Kätilöt, Stam1na, Peer Günt, Musta Paavi ja Pain.

Rockfest on uusi maailmanluokan musiikkifestivaali, ja paikalle odotetaan molemmiksi päiviksi vähintään 25 000 hengen yleisöä. Rockfestin artistikaarti muodostuu Rammsteinin ja Evanescencen lisäksi muista ulkomaisista ja kotimaisista huippuesiintyjistä, joita julkistetaan lisää talven ja kevään aikana.

Rockfest haluaa tarjota tinkimätöntä rockmusiikkia tosifaneille, koska monet muut festivaalit ovat siirtyneet rockista popmusiikin pariin ja poistaneet jopa nimestään rock-sanan kokonaan. Kaksi lavaa ja parikymmentä artistia takaavat Rockfestille täysiverisen rocktunnelman mittavine oheistoimintoineen ja palveluineen. Festivaali on sallittu kaiken ikäisille, mutta siellä on runsaasti erillisiä anniskelu- ja VIP-alueita.

Rockfestin järjestää mm. RMJ:n sekä Kaisaniemen Park Live -festivaalin viime vuonna järjestänyt WKND Festival Oy, joka on myös suursuositun Weekend Festivalin takana.

"Pääkaupunkiseudun musiikkikartalta on puuttunut musiikkifestivaali, joka voi tarjota tuhansien katsojien yleisölle maailmanluokan musiikkia yhtä vankalla meiningillä, kuin muualla Suomessa pidettävät kesäfestarit tarjoavat", toteaa promoottori Hardi Loog. "Rockfest nostaa myös Vantaan takaisin festarikartalle kansainvälisine ja suomalaisine huippuartisteineen."


LIPUT, ostorajoitus 6 lippua/ asiakas:
HUOM! VIP-lippuja, Priority -pöytä ja VIP -pöytä lippuja sekä VIP Lounge lippuja ei voi maksaa kulttuuriseteleillä

1 Päivää (S) -lipulla (alk. 92,50 €) pääsee kerran alueelle sisään, eikä lippua vaihdeta rannekkeeseen. Jos poistut alueelta, tulee sinun ostaa itsellesi uusi lippu.

2 Päivää (S) -lipulla (alk. 122,50 €) pääsee alueelle sisään kerran kumpanakin tapahtumapäivänä. Lippu säilytettävä ja oltava mukana molempina päivinä! Lippua ei vaihdeta rannekkeeseen.

Premium 2 Päivää (S) -liput (alk. 132,50 €) vaihdetaan rannekkeeseen, joka oikeuttaa edestakaiseen pääsyyn alueelta ulos ja sisään saman päivän aikana.

Priority -lippu (K-18, alk. 132,50 € / 173 €) sisältää:
- Lippu vaihdetaan rannekkeeseen
- Oma nopeampi sisääntulokaista festivaalialueelle
- Pääsy Priority -alueelle
- Vain Priority -asiakkaille tarkoitettu baari
- Vain Priority -asiakkaille tarkoitetut WC-tilat

VIP -lippu (K-18, alk. 183 € / 253 €) sisältää:
- Oma rannekkeenvaihtopiste portilla
- Lippu vaihdetaan rannekkeeseen
- Pääsy VIP -alueelle
- Vain VIP -asiakkaille tarkoitettu baari
- Vain VIP -asiakkaille tarkoitetut WC-tilat
- Oma VIP-alue, josta näkyvyys päälavalle
- VIP -alueella kevyttä purtavaa

LISÄPALVELUT:

Fan Zone -lippu (S, alk. 51,50 €) sisältää:
- Oikeuttaa sisäänpääsyyn Fan Zone -alueelle yhtenä päivänä
(Rockfest 2017 festivaalilippu ostettava erikseen)

Priority -pöytä (K-18, alk. 199 €) sisältää:
- Priority -alueella sijaitseva 6hlön pöytä yhdeksi päiväksi
(Rockfest 2017 Priority -lippu ostettava erikseen kaikille pöytään tuleville)

VIP -pöytä (K-18, alk. 399 €) sisältää:
- VIP -alueella sijaitseva 6hlön pöytä yhdeksi päiväksi
(Rockfest 2017 VIP -lippu ostettava erikseen kaikille pöytään tuleville)

VIP Lounge (K-18, alk. 1499 € / 1999 €) sisältää:
- Erillisen VIP Lounge -alueen, josta erinomaiset näkymät päälavalle
- Sohvat ja sohvapöydät 6hlölle
- VIP -hostit, jotka pitävät huolta Lounge -asiakkaista
- Pöytiin tarjoilun
- VIP Lounge asiakkailla mahdollisuus kustomoida loungesi yrityksesi näköiseksi lisähintaan, ota yhteys: info@rockfest.fi
(Rockfest 2017 VIP -lippu ostettava erikseen kaikille pöytään tuleville)

Hinnat voimassa 30.4.2017 saakka.