Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 1.9.2017  /  GONG  /  Turku

Ritarikunta, Rosvo

Ritarikunta, Rosvo liput
Takaisin

Ladataan...

Ritarikunta aktivoituu seitsemän vuoden jälkeen.

Vuosien 2015-2016 taitteessa Chyde ja Lempi Joe alkoivat tehdä edellisiä vuosia tiiviimmin yhteiseen projektiin tähtääviä demoja. Noin vuoden kestäneen kypsyttelyn aikana lähipiiristä tuli yhä useammin ehdotuksia Ritarikunnan kasaamiseksi taas kokonaisena mukaan. Ajatus muuttui käytännöksi, ja loppuvuodesta 2016 tehtiin jo demoja uutta RK-julkaisua varten.

Keikkajärjestäjät ja muut tahot ovat vuosia ihmetelleet, miksei Ritarikunta-nimeä olla käytetty, vaikka molemmat vokalistit ovat olleet yhdessä lavalla. Vastaus on helppo: Ritarikunta ei koskaan ole muodostunut vain kahdesta henkilöstä – vakioluku on ollut ennemminkin neljä. Kesällä 2017 ensi kertaa materialisoituvassa projektissa tekijöitä on kuusi, perusnelikon mukaan ovat liittyneet maan kovin hiphop-DJ Chuck Main, sekä studioengineer, äänittäjä/tuottaja Sattalite.

www.facebook.com/ritarikunta/

Tuoretta voimaa lavalle tuo Rosvo, joka tunnetaan mm. Mauno Gangin riveistä.

www.facebook.com/rosvo

Illan avaa vinyylisetillään yksi kaupungin kovimmista hiphop-deejiistä, mm. Kahen Keikka -kokoonpanosta tuttu DJ Johnny D.

www.facebook.com/events/322738574839747/?fref=ts


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00

Liput ovelta 21 € mikäli vielä jäljellä.