EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 15.9.2017  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Ritarikunta, Haamu

Ritarikunta, Haamu Liput
Takaisin

Ladataan…

RITARIKUNTA TAVASTIALLE SYYSKUUSSA

Ritarikunnan tarina juontaa juurensa 1990-luvun lopulle, DJ/levykauppias Felix Manellin isännöimälle Funky Kitchen -klubille. Kun RK sitten julkisemmin alkoi, oli FK jo suljettu.

Suurelta osin ilmaiseksi verkossa jaettuna omakustanteena vuonna 2000 ilmestynyt CeedeeEepee yllätti tekijänsäkin keräämällä rutkasti kehuja niin maanalaisemmilta voimilta kuin virallisemmiltakin tahoilta. Tämän seurauksena Spinefarm -yhtiön alamerkki Ranka kiinnitti RK:n nopealla aikataululla. Ensimmäinen virallinen single (Mä en jaksa) nousi myyntilistan viiden kärkeen, ollen edelleenkin kaupallisesti menestynein yksittäinen Ritarikunta -biisi. Sittemmin matka jatkui Monsp Recordsille, joka julkaisi vuonna 2004 ilmestyneen Maton Alta -EP:n, sekä sitä seuranneet pitkäsoitot Kroonisesti Akuutti (2005) ja RK-Albumi (2010).

RK-Albumin tuotantovaiheessa selvisi, ettei Ritarikunta enää jatka yhteisenä yksikkönä. Jo edellisen levyn jälkeen tilanne oli epäselvä, mutta tuolloin ei missään vaiheessa ilmoitettu lopettamisesta. Vuonna 2010 niin kuitenkin tehtiin, ja sen jälkeen ryhmän jäsenet ovat keskittyneet niin omiin musiikkiprojekteihinsa, päivätöihinsä kuin siviilielämän monimuotoisiin koukeroihin.

Vuosien 2015-2016 taitteessa Chyde ja Lempi Joe, jotka olivat esiintyneet sekä toistensa levyillä että keikoilla pitkin matkaa, alkoivat tehdä edellisiä vuosia tiiviimmin yhteiseen projektiin tähtääviä demoja. Noin vuoden kestäneen kypsyttelyn aikana lähipiiristä tuli yhä useammin ehdotuksia Ritarikunnan kasaamiseksi taas kokonaisena mukaan. Ajatus muuttui käytännöksi, ja loppuvuodesta 2016 tehtiin jo demoja uutta RK-julkaisua varten.

 

 


Ikäraja: K-18
Aika: ovet klo 20:00

Liput ovelta 16 €, mikäli jäljellä.


Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.