Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 22.9.2017  /  Konepajan Bruno  /  Helsinki

Rauhanjuhla

Rauhanjuhla liput
Takaisin

Ladataan...

MUSIIKKITAPAHTUMA RAUHAN PUOLESTA

Rauhanjuhla on musiikkipainoitteinen tapahtuma jonka teemoja ovat kestävä kehitys, ilmastonmuutos ja maailman rauhan edistäminen. Tapahtuma on puoluepoliittisesti sitoutumaton.

Tapahtuma avataan War/Peace dokumenttielokuvalla. Illan pääohjelmaa ovat musiikkiesitykset sekä rauhantyön ja kestävänkehityksen sanansaattajat, jotka kertovat omasta työstään inspiroiden ihmisiä positiiviseen ajatteluun ja aktiiviseen toimintaan.

Tapahtuman esiintyjäkaarti on kiinnostava leikkaus kotimaisia huippuartisteja, joille rauha on sydämen asia. Mukana on myös merkittäviä yhteiskunnallisia ja liike-elämän vaikuttajia.
Bliss Mission lahjoittaa osan tapahtuman tuotoista rauhantyön tukemiseen.

Tapahtuman esiintyjät ovat:
Krista Siegfrids
Reino Nordin
Iso H
Elisabeth Ehrnrooth


Tapahtuman kumppanina on Suomen Rauhanliitto. Suomalainen rauhanliike täyttää tänä vuonna 110 vuotta. Maan vanhin rauhanjärjestö, Suomen Rauhanliitto, perustettiin ensimmäistä kertaa Tampereella 10.2.1907. Juhlavuoden teemoina ovat rauhanliikkeen rooli ja haasteet 2020-luvulle mentäessä, mutta samalla esille nostetaan myös liikkeen historiaa ja rauhantekijöitä kautta aikojen.

Bliss Mission Oy on suomalainen tapahtumatuotantoyritys joka on erikoistunut toiminnassaan musiikkitapahtumiin kotimaan, Baltian ja Pohjoismaiden alueella. www.blissmission.fi

 


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Liput vaihdetaan rannekkeisiin.
Musiikki alkaa noin klo 21.
Lippuja myynnissä ovella, mikäli niitä jää ennakkomyynnistä.

Ostamalla Rauhantuki- lipun tuet Rauhanliiton toimintaa ja pääset lataamaan Rauhantuki- kuvan, jota voit käyttää esimerkiksi oman yrityksesi viestinnässä.

Myynti loppuu 22.9.2017 18:00.