EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ma 30.4.2018  /  GLORIA  /  Helsinki

Gloria Thrash Bash: Ranger, Inkvisitor, Nuclear Omnicide, Watery

Gloria Thrash Bash: Ranger, Inkvisitor, Nuclear Omnicide, Watery Liput
Takaisin

Ladataan…

Pikametallibileet vappuna? Mikäs sen parempaa ajanvietettä! Baarit on muutenkin täynnä ja pihalla sataa kuitenkin vettä, siispä suunta kohti pikku robaa rässiliivit kahisten. Illan tahdin määräävät neljä kovaa:

Ranger vannoo otsatukkien, nahkan ja niittien nimeen. Homman nimi on tiukasti vanhan koulun speed metal. Bändiä ei ole hetkeen esiintymislavoilla nähty, mutta nyt nähdään.

Inkvisitor on Jyväskylästä ponnistava thrash metal -patteristo. Bändi koki mittavat miehistönvaihdokset vuosi sitten ja rivit kasattuaan nauhoitti toisen täyspitkänsä, Dark Arts of Sanguine Ritualsin. Kiekko kerkeää pihalle juuri ennen keikkoja, joten levyjulkkarimeiningeissä mennään!

Nuclear Omnicide on pääkaupunkiseudulla tuttu näky. Bändi on ollut kasassa jo kauan, mutta edellisestä julkaisusta on vierähtänyt tovi. Bändi on kuitenkin edeltävänä syksynä pieteetillä vääntänyt uuden täyspitkän kimpussa, ja sen levyjulkkareita juhlitaan Gloriassa.

Watery, tuo omintakeista crossoveria jauhava ylinopeusposse joka kaahaa keikoille Itä-Helsingistä mukanaan aimo annos murhaavia riffejä ja lavaenergiaa. Vappuaattona julkaistava yhtyeen kolmas albumi asettaa riman aivan uudelle tasolle. Sairaan nopee ja värikäs.

Facebook-event

gloria.munstadi.fi


Ikäraja: Ikärajaton / K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Lipun hinta sisältää eteispalvelumaksun.

Liput ovelta 15 €.