EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 28.10.2017  /  Teatteri Telakka  /  Tampere

Rajavirhe
klo 14:00

Rajavirhe Liput
Takaisin

Ladataan…

Rajavirhe / Russophobia

Dokumenttiteatteria sodasta

Jos kysyt keneltä tahansa entisen Neuvostoliiton kansalaiselta Suomen ja Neuvostoliiton välillä vuosina 1939 - 1940 käydystä Talvisodasta, niin todennäköisesti he kysyvät: "Oliko meillä sota?". Tuo sota on Venäjällä lähes vaiettu.

Neuvostoliitto menetti tässä sodassa viisi kertaa enemmän sotilaita kuin Suomi, joka sai kansainväliseltä yhteisöltä tukea laihasti ja joutui taistelemaan yksin ylivoimaista vihollista vastaan. Pieni kansa puolusti itseään ja sai haavoja jotka ovat ulottuneet yli sukupolvien.

Kaivautumalla syvemmälle Talvisodan tapahtumiin, voi huomata järkyttäviä samankaltaisuuksia Ukrainan sodan kanssa. Samanlaista propagandaa, samoja kliseitä, samaa väkivaltaa ja halua nöyryyttää pienempää valtiota.

Näytelmäkirjailija Maksim Kurochkin palaa käsikirjoituksessaan maailmaan, jota ei vielä oltu tuhottu sodan kokemuksella, hetkeen jossa vielä oli rauha. Käsikirjoituksen aineisto perustuu Suomessa, Venäjällä ja Ukrainassa tehtyihin haastatteluihin Talvisodasta ja eri maiden välisistä jännitteistä.

Käsikirjoitus: Maksim Kurochkin

Suomennos: Anna Niemen käännöksen pohjalta työryhmä

Ohjaus: Varvara Faer
Lavastus- ja valosuunnittelu: Perttu Sinervo
Äänitekninen toteutus: Jani Orbinski
Tulkki: Anna Haukka

Näyttelijät: Antti Haikkala, Anna Haukka, Sirke Lääkkölä, Antti Mankonen, Tomi Salmela, Jukka Toivonen

 

www.teatteritelakka.fi


Aika: Klo 14:00

Lipunmyynti aukeaa tuntia ennen esitystä, teatteriin pääsee hetki ennen esityksen alkua.

Alennuslippuihin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.

Kannatuslipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle.

30.11. esitys on peruuntunut. Tähän esitykseen ostetut liput käyvät sellaisenaan lauantain 2.12. klo 14:00 esitykseen.

Jo ostetut paperiliput voi myös palauttaa Tiketin toimipisteisiin pe 1.12.2017 klo 20:00 mennessä. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.  Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi myös lähettää IBAN-muotoisen tilinumeron ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: info@tiketti.fi rahojen palautusta varten pe 1.12.2017 klo 20:00 mennessä

6.12.2017 esitykset on peruttu. Ostetut liput voi vaihtaa toiselle päivälle, mikäli lippuja on vielä jäljellä. Lipun vaihdosta peritään uusi palvelumaksu.

Mikäli muut esityspäivät eivät sovi, ennen 13.11.2017 ostetut liput voi myös palauttaa Tiketin toimipisteisiin tai postittamalla ne osoitteeseen: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki (kuoreen mukaan IBAN-muotoinen tilinumero ja yhteystiedot). Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää IBAN-muotoinen tili- ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: info@tiketti.fi rahojen palautusta varten.
HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla. Lippuvaihdot ja -palautukset tulee tehdä 1.12.2017 klo 12:00 mennessä.

Loppuunvarattuihin näytöksiin voi tiedustella viime hetken peruutuspaikkoja tapahtumapäivänä Teatteri Telakan ovimyynnistä, joka avautuu tuntia ennen esityksen alkamisaikaa.