Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 26.3.2017  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Tavastian Lastenkonsertit: Rajaton

Tavastian Lastenkonsertit: Rajaton liput
Takaisin

Ladataan...

Lauluyhtye Rajaton julkaisi vuonna 2012 oman lastenlevynsä "Suomen lasten lauluja", jonka julkkareita juhlittiin tuolloin Tavastialla. Tänä keväänä, 26. maaliskuuta Rajaton palaa esiintymään Tavastian Lastenkonsertissa!

Albumilla kuultiin uudet versiot ikisuosikeista, kuten "Päivänsäde ja Menninkäinen", "Jänöjussin Mäenlasku", "Ihan Hiljaa" ja "Peppi Pitkätossu". Tuttujen klassikoiden lisäksi mukana on myös Rajattoman omia sävellyksiä, kuten Soila Sariolan "Minä Ratsastan" ja Jussi Chydeniuksen "Meidän Möröt" sekä "Ukko Nooan Arkistossa".

"Suomen lasten lauluja" -levy liittyi läheisesti myös samana syksynä ilmestyneeseen, erittäin kattavaan Suomen lasten laulukirjaan, jonka kokosi Rajattoman Essi Wuorela. Levyä varten Rajattomat poimivat laulukirjasta joukon heille erityisen tärkeitä ja sopivia lastenlauluja sovitettavaksi.

www.facebook.com/rajaton


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 14:00
Showtime 15:00

HUOM! Perheliput ainoastaan ennakkomyynnistä! Ovella myydään vain 1 hengen lippuja mikäli lippuja jää ennakkomyynnistä. Konsertin kesto noin 1h. Sylivauvat maksutta. Tavastialla on ilmainen vaatesäilytys, vaunuparkki ja puffetti, josta saa pientä syötävää ja juotavaa pienellä rahalla.

Liput ovelta 16 €, mikäli jäljellä.