EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 19.1.2018  /  Bar Loose  /  Helsinki

Raappana

Raappana Liput
Takaisin

Ladataan…

Raappana on pitkän linjan artisti, joka on omalla musiikillaan tuonut kesän Suomeen vuodenajasta riippumatta jo vuodesta 2007. Hän on julkaissut yhden mixtapen ja neljä studioalbumia, joista viimeisin Ennen aamunkoittoo julkaistiin Suomen Musiikilla vuonna 2015. Maamme menestyksekkäimpiin reggae-artisteihin lukeutuva Raappana on sittemmin vaihtanut levy-yhtiötä ja on nykyään sainattu Etenee Recordsin talliin. Laajan tuotannon seasta kirkkaimmiksi hiteiksi ovat nousseet Maasta maahan, Kauas pois sekä Chillii, jolla vierailee Sini Yasmin. Megahitti Chillii oli yksi kesän 2016 striimatuimmista kotimaisista kappaleista.

Uusimmat sinkut Kriipii ja Vastalääke on hyvin vastaan. Kappaleet ovat julkaistu Etenee Recordsin kautta ja ne ovat keränneet jo yli 2 miljoonaa kuuntelukertaa Spotifyssa. Oman tuotantonsa lisäksi Raappana on tehnyt musiikkia muiden maamme eturivin artistien kanssa ja vieraillut mm. JVG:n, Asan, Jukka-Pojan sekä Nopsajalan kappaleilla.

Perjantaina 19.1. Raappana saapuu All Day Agencyn kuukausittaisen Tight Club -illan vieraaksi. Valoa kansalle tänne pimeyden keskelle!

Tapahtuma facebookissa

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00-04:00
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Eteispalvelumaksu lipunostaneille 2 € (norm. 3 €).