EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 13. - Pe 15.9.2017  /  Uudenmaankatu 33, sisäpiha  /  Helsinki

Raamit Ruualle - Frames for Food 2017

Raamit Ruualle - Frames for Food 2017 Liput
Takaisin

Ladataan…

Helsinki Design Weekin Raamit Ruualle - Frames for Food 2017 avaa ovet jo toisen kerran punavuorelaisen taitelijakodin monimuotoiseen tapahtumaan, joka tarjoaa herkkuja niin silmille, suulle kuin korvillekin.

Paikalla on esillä kahden muotoilijan, Marianne Huotarin (STUDIO smoo) ja Leena Kouhian (Raaka Rå), tekemä luova kattaus suunnittelemistaan ja valmistamistaan keraamisista astioista sekä taide-esineistä. Huotarin ja Kouhian kätten jäljet luovat kattaukseen mielenkiintoisen jännitteen. STUDIO smoon yksilölliset ja herkät keramiikkateokset sopivat hyvin Raaka Rån rohkean ja rouhean muotoilun seuraan. Työt kutsuvat koskettamaan saven orgaanista pintaa. Myyntinäyttely on auki Uudenmaankatu 33:n sisäpihan rakennuksessa keskiviikosta perjantaihin, 13.9.-15.9.2017 klo 16-18.30. Myyntinäyttelyyn on vapaa pääsy.

Makunystyröitä herättelee Demmer Teehausin Kirsi Pullinen ja Brekku in Bed -ruokatuottajat, jotka tarjoilevat valmistamiaan herkkuja, joissa teen ja ruuan liitto esittäytyy aivan uudenlaisessa tasting-konseptissa.

Näyttelypäivien iltoina tapahtuma jatkuu intiiminä kotikonserttina, jossa esiintyy maailmamusiikkiduo Wimme & Rinne. Duon keväällä julkaistu levy Human on saanut loistavan kansainvälisen vastaanoton.  Tiivistunnelmainen konsertti vie matkalle urbaanista loftista pohjoisille tuntureille. Sisäpihan loft-asunnon olohuoneeseen mahtuu kerrallaan 30 kuulijaa.

Raamit ruualle -konsepti on toteutettavissa myös toisenlaisessa ympäristössä esimerkiksi yritystapahtumiin. Kaikkien aistien herkullinen kokonaisuus suunnitellaan toiveiden mukaan sisältäen visuaalisen suunnittelun, ruuan, juomat sekä tunnelmaan sopivan musiikin.

www.facebook.com/events/445332659168400


Ikäraja: Ikärajaton

Konsertit alkavat joka ilta klo 19:00, myöhästyneet eivät valitettavasti pääse sisälle, ole siis ajoissa paikalla.

Lippujen varausaika 2 päivää.

 

Uudenmaankatu 33, sisäpiha
Uudenmaankatu 33, sisäpiha