EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 21. - La 23.6.2018  /  Otanlahden rantapuisto  /  Rauma

RMJ 2018

RMJ 2018 Liput
Takaisin

Ladataan…

JUHANNUS VOI ALKAA - RMJ JULKISTAA KESKIKESÄN YKKÖSBILEIDEN OHJELMAA
RMJ, Rauman Otanlahden rantapuistossa 21.-23.6.2018

TORSTAI
JVG, Kaija Koo, Apulanta, Nikke Ankara, Raptori, Reino Nordin, Roope Salminen & Koira, Mikael Gabriel 

PERJANTAI
Burak Yeter (NLD), Tungevaag & Raaban (SWE), Basshunter (SWE), Nylon Beat, Haloo Helsinki!, Evelina, Pete Parkkonen, Darude, Portion Boys 

LAUANTAI
Jenni Vartiainen, Klamydia, Cheek, Kymppilinja, Teflon Brothers, Movetron, Pikku G, Alex Mattson, Paperi T 

Rauman Otanlahden viihtyisässä puisto- ja merenrantamiljöössä vietetään jälleen juhannusjuhlia 21.-23.6.2018. Ohjelmaa festivaaleille on kiinnitetty jo ennätysmäärä, ja lisää julkistuksia on tulossa kevään aikana.

RMJ:n uudet DJ-kiinnitykset ovat 6 miljoonaa levyä myynyt ja muun muassa "Boten Anna" -hitistään tunnettu Basshunter (SWE), Suomen kesäfestariyleisöä aiemminkin viihdyttänyt duo Tungevaag & Raaban (SWE), joka tunnetaan muun muassa 2016 kesäkumibiisistä "Stay Awake" sekä ensimmäisenä suomalaisena kansainvälisen Ultra Musicin kanssa levytyssopimuksen solminut Alex Mattson.

Mukaan ovat myös tämän hetken kovimmat bilekokoonpanot. Ne ovat Suomi LOVE -ohjelman myötä come backin tehnyt Kymppilinja, Teflon Brothers, jonka "Circus"-albumi ylitti tuplaplatinalevyrajan ensimmäisenä suomalaisena jo ennen julkaisua, isojokelais-tamperelainen bilepoikabändi Portion Boys, jonka YouTube -videoita on katsottu parhaimmillaan 4,4 miljoonaa kertaa, vauhdikkaan comebackin viime vuonna tehnyt Raptori ja 30. vuotisjuhlavuottaan tien päällä viettävä Klamydia.

Aiemmin on jo julkaistu lukuisia nimekkäitä artisteja, kuten Cheek, Nylon Beat, Haloo Helsinki! ja Burak Yeter (NLD). Lisäksi festivaaleilla nähdään myös Suomen kiinnostavimmat sooloartistit. Energisillä keikoillaan valloittava Pete Parkkonen, Emma-gaalassa helmikuun alussa vuoden naisartiksi valittu Evelina, Vain elämää -sarjassa 2017 esiintynyt Nikke Ankara, jolta odotetaan uutta albumia julkaisuun tänä keväänä sekä vuoden striimatuimman biisin Emma-palkinnon kappaleella "Antaudun" voittanut Reino Nordin.

Juhlijoiden viihtyvyyden takaavat uniikki miljöö, huippuartistit sekä kattavat ravintola- ja majoituspalvelut. Myös uudistuksia on luvassa. Festivaalin VIPin sisältöjä ja aluetta on kehitetty. VIP-lipun hintaan sisältyy nyt myös ruokailu ja vieraille on tarjolla kiinnostavaa erikoissisältöä, josta tiedotetaan myöhemmin lisää.

Tapahtuma on liki 20 vuoden historiansa aikana tullut tunnetuksi huikeista bileistään.

www.rmj.fi
facebook-sivut
Instagram: @raumanmerenjuhannus #rmj
Snapchat: @rmjrau


Ikäraja: K-18

Lippujen varausaika 2 päivää.
Ikäraja: K-18

VIP-liput sisältävät:
- sisäänpääsyn VIP-alueelle ja festivaalialueelle
- monipuolisen VIP-menun VIP-alueella
- VIP-passin ja -rannekkeen
- VIP-alueen omat ravintolapalvelut
- VIP-alue on K-18

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Otanlahden rantapuisto
Poroholmantie 8, 26100, Otanlahden rantapuisto