Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 12.2.2017  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Post Malone (USA), Danny Seth (UK)

Post Malone (USA), Danny Seth (UK) liput
Takaisin

Ladataan...

Yhdeksi viime kesän Blockfest-suosikeista noussut yhdysvaltalaisartisti Post Malone (oikealta nimeltään Austin Post) tunnetaan perinteisiä genrerajoja rikkovana artistina. Debyyttialbumi "Stoney" julkaistiin 9. joulukuuta. Debyytiltä löytyy muun muassa miljoonia kuuntelukertoja Spotifyssa kerännyt hitti "White Iverson", joka nousi SoundCloudista ihmisten tietoisuuteen. Tulevalla kiertueella kuullaan myös uutta biisimateriaalia, jota Post Malone odottaa malttamattomana pääsevänsä esittämään eurooppalaisille faneilleen.

Tämä Post Malonen marraskuun 24. päivälle suunniteltu Helsingin keikka siirtyi sunnuntaille 12. helmikuuta artistin Euroopan kiertueen aikatauluihin tulleiden muutosten vuoksi. Keikkapaikka säilyy samana ja jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle keikkapäivämäärälle.

VIP-kortit ja vapaaliput eivät kelpaa tähän tapahtumaan.

www.postmalone.com/


Ikäraja: K-18
Aika: ovet klo 20:00

 

HUOM! Tapahtuman päivämäärä on vaihtunut! Uusi päivämäärä on 12.2.2017. Liput 24.11.2016 ostettuun konserttiin kelpaavat sellaisenaan myös uudelle konserttipäivälle.

Mikäli uusi päivä ei sovi, ennen 17.11.2016 ostetut liput voi palauttaa Tiketin toimipisteeseen tai postittamalla ne osoitteeseen: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki (kuoreen mukaan IBAN-muotoinen tilinumero ja yhteystiedot). Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää IBAN-muotoisen tilinumeron ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: info@tiketti.fi rahojen palautusta varten. Liput tulee palauttaa 10.2.2017 klo 12:00 mennessä. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

 

Liput ovelta 33 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.