EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 27.7.2018  /  Vuokatti  /  Sotkamo

Pipefest 2018

Pipefest 2018 Liput
Takaisin

Ladataan…

VUODEN SUURIN COMEBACK: PIPEFEST PALAA!

Suomalaisen hiphop-musiikin legendaarinen uranuurtaja Pipefest tekee yllätyscomebackin kesällä 2018. Tapahtuma palaa juurilleen ja järjestetään Sotkamon Vuokatissa perjantaina 27.7.2018. Tapahtumassa tulevat esiintymään uraansa lopetteleva Cheek, keikkalavoille tänä kesänä yllätyspaluun tekevät Fintelligens, Kapasiteettiyksikkö ja Ceebrolistics sekä suomalaisen hiphopin "kummisetä" Paleface.

Ensimmäinen Pipefest juhlittiin Vuokatissa 2001, ja vuonna 2011 tapahtuma siirtyi Jämsän Himos Parkiin. Festivaali jäi tauolle 2016. Huippuvuosina Pipefestissä vieraili yli 16 000 asiakasta.

Pipefestin paluuta festarikartalle ja etenkin Vuokattiin odottavat asiakkaiden lisäksi myös artistit. "Oon itse tietääkseni ainoa, joka on esiintynyt Pipefestillä joka vuosi. Suomalaisen hiphopin tärkeä kasvualusta ja leikkikenttä. Mahtavaa, että palataan Vuokattiin", toteaa Fintelligensin kanssa paikalle saapuva Elastinen.

Suomen suosituin räptähti Cheek saapuu Pipefestiin viimeistä kertaa ennen uran huipentumista Lahden mökimontun Valot Sammuu -konsertteihin. Pipefestillä on ollut artistille oma merkityksensä, sillä hänen 5th Element -räppikollektiivinsa oli mukana lähes jokaisessa Vuokatin Pipefestissä. Myöhemmin Cheek esiintyi tapahtumassa myös soolona useita kertoja, edellisen kerran Himoksen viimeiseksi jääneessä Pipefestissä 2016. Artistin arvostuksesta Pipefestiä kohtaan kertoo myös viime vuonna Profeettojen eli Cheekin ja Elastisen Palefacen kanssa julkaisema single "Pipefest".

Maamme menestyneimpiin rap-yhtyeisiin kuuluvat Fintelligens ja Kapasiteettiyksikkö tekevät paluun ja yhdistävät ensimmäistä kertaa voimansa yhteisille festivaalikeikoille. Yhtyeet juhlivat levy-yhtiönsä Rähinä Recordsin 20-vuotista taivalta. Elastisen ja Iso H:n muodostaman Fintelligensin debyyttialbumi "Renesanssi" julkaistiin vuonna 2000, ja sittemmin kaksikko on julkaissut kuusi pitkäsoittoa josta viimeisin "Täytyy Tuntuu" ilmestyi 2011. Kapasiteettiyksikkö julkaisi vuosina 2001-2006 viisi albumia, joilta muistetaan mm. kappaleet "Pakko Saada Sut" sekä "Tää On Mun Stadi". AndunTasiksen ja Uniikin muodostama trio on jättänyt jälkensä suomiräpin historiaan erinomaisilla live-esiintymisillään ja näyttäen suuntaa uusien sukupolvien hiphop-artisteille.

Elektronisen hiphophin kulttinimi Ceebrolistics on tehnyt musiikkia jo 90-luvun alkupuolelta asti niin englanniksi kuin suomeksi. Yhtyeen ensimmäinen albumi "The Day Of The People In Between" julkaistiin 1998. RPK:n, Matti P:n ja Pijallin muodostama yhtye  piti keikkataukoa peräti 8 vuoden ajan, ja palasi festivaalilavoille viime kesänä. Klubikeikkoja saatiin odottaa tämän vuoden alkuun asti, ja niiden kunniaksi yhtye julkaisi CBR -nimellä myös uuden remixin "Ö-ep":nsä aloitusraidasta "TYOMI (U"). Pipefestissä yhtye esiintyi edellisen kerran 2000-luvun puolivälissä.

Suomalaisen Hiphopin kummisetänä tunnetun Palefacen ensimmäinen albumi "The Pale Ontologist" julkaistiin 2001. Alun perin englanniksi räpänneen artistin suomenkielinen läpimurto tapahtui 2010 julkaistulla "Helsinki-Shangri-La" -albumilla ja samannimisellä singlellä. Artisti tunnetaan kantaaottavista sanoituksistaan sekä aktiivisesta ihmisoikeustyön puolesta puhumisesta. Paleface on tehnyt runsaasti yhteistyötä mm. NopsajalanPyhimyksen ja Steen 1:n kanssa, ja hänen viimeisin oma albuminsa  "Luova Tuho" julkaistiin 2014. Artisti on ollut mukana myös mm. mustalaismusiikkia ja hiphopia yhdistelevässä GG Caravanissa sekä jazzia ja hiphopia yhdistevässä Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana -kollektiivissa yhdessä Redraman ja Tommy Lindgrenin kanssa.

FB: www.facebook.com/pipefesthiphop
IG, SNAPCHAT: @pipefest #pipefest18

ARTISTIT
Cheek
Fintelligens
Kapasiteettiyksikkö
Ceebrolistics
Paleface

www.pipefest.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Lippujen varausaika 2 päivää.

Liput vaihdetaan rannekkeisiin.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista /ohjeistamista varten.

Leirintä
Leirintäalue sijaitsee osoitteessa Veikontie, Vuokatinrinteet, noin 700 m matkan päässä huvialueesta. Leirintäalueella asiakkaiden käytössä ovat festariwc:t ja -suihkut sekä leirinnän vastaanotto. Leirintäalue on avoinna pe klo 12:00 - la klo 14:00. Festivaalilippu on ostettava erikseen. Leirinnän ikäraja on 16 vuotta, sitä nuoremmat vain huoltajan seurassa.

Autopaikka leirinnässä
Autopaikka sijaitsee leirintäalueella ja sisältää sähkön, eli se sopii myös caravanautolle. Jokaisen majoittujan on lisäksi ostettava erikseen leirintälippu sekä festivaalilippu.

Leirintäasiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedotustarkoitukseen.