EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 18.11.2017  /  Club Capital  /  Helsinki

Danceteria presents: Pig & Dan (ES) + David Keno (DE)

Danceteria presents: Pig & Dan (ES) + David Keno (DE) Liput
Takaisin

Ladataan…

Loppuvuoden suurin house / techno tapahtuma on tässä! Danceteria nostaa fiilliksen kattoon 18.11.2017 kun vieraakasemme saapuvat kovassa haipissa oleva technokaksikko PIG & DAN sekä rullaavasta deep housesta tuttu, ensi kertaa suomeen saapuva DAVID KENO!

PIG & DAN on tämän hetken kiistaton kuningas technoscenessä! maailman technochartteja jatkuvasti dominoiva tuottaja kaksikko saapuu Espanjan lämmöstä Mallorcalta suoraan Danceterian headlineriksi. PIG & DAN tarjoilee setissään mehukkaan annoksen laadukasta technoa ja eepisiä melodioita. PIG & DAN on ollut ahkera myös studion puolella, viimeisimpänä yhteistyössä Adam Bayerin kanssa tuotettu E.P, joka meni suoraan Beatport listojen kärkisijoille. Lukuisat julkaisut maailman huippulevymerkeillä; Drumcode, Elevate, Terminal M, Diynamic kertovat herrojen kiistattomasta hypesta. Suosittelemme lämpimästä tutustumaan heidän tuotantoon etukäteen niin tiedät mistä kohta puhutaan.;)

DAVID KENO on tuore ja mieleenkiintoinen artisti sekä samaan aikaan erittäin ajankohtainen. Rullaavasta ja menevästä deephousesta oman trademarkkinsa luoneen David Kenon Suomen ensivierailusta on tulossa huikea. Maailman huippulabeleilla Toolroom, Suara, Snatch! Records, KATERMUKKE jatkuvasta uutta musiikkia ulos suoltava David Keno on ykis tulevaisuuden tähdistä! Nyt sinulla on mahdollisuus nähdä hänet ensi kertaa Suomessa.

Kovien ulkomaalaisten artistien lisäksi tapahtumassa nähdään myös laaja kattaus Suomen kärkipään house-artisteja mm. BASS GAMEsta tuttu Milla Lehto, Joiku labeista tuttu Concha, Danceterian tuore resident-dj Zacharian, hyvästä groovesta tuttu Siim Griffel sekä tietenkin Danceterian isähahmo Heikki L.

Massiivisen lineupin lisäksi panostamme tuttuun tapaan myös tapahtuman audiovisuaaliseen tuotantoon. Äänentoisto, valot, visuaalit ja tanssijat ovat kaikki loppuunasti harkittuja ja kestävät vertailua mihin tahansa kansainväliseen klubiin.

www.facebook.com/events/571458416578277/?fref=ts


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00-04:00

Ovet auki jo poikkeuksellisesti 21:00.