EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjadu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 13.4.2018  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Perjantai 13. - aikuisten kauhutalo

Perjantai 13. - aikuisten kauhutalo Liput
Takaisin

Ladataan…

Viime vuonna loppuunmyynyt aikuisten kauhutalo Perjantai 13. palaa huhtikuussa Rytmikorjaamolle!

Huippusuosittu elämyskonsepti muuttaa Rytmikorjaamon kauhutaloksi yhden illan ajaksi. Noin. tunnin mittaisella kierroksella kohtaat viisi erilaista huonetta, joiden osaksi pääset myös itse. Huoneiden sisältöä ei paljasteta etukäteen, mutta kierroksen sisällöstä löytyy viitteitä karmiviin tositapahtumiin.

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Kierroksen aikana asiakkaita ei fyysisesti vahingoiteta, mutta pyydämme kuitenkin kaikkia asiakkaita iästä riippumatta huomioimaan, että osallistuminen tapahtuu omalla henkisellä vastuulla. Kierroksella asiakas kohtaa mm. savua, kirkkaita valoefektejä sekä mahdollisesti haastavia siirtymisiä. Kierros on mahdollista lopettaa kesken turvasanaa käyttämällä. Tapahtuma ei valitettavasti ole esteetön.

Tänä vuonna liput myydään lähdöittäin ruuhkautumisen ehkäisemiseksi. Varauduthan silti mahdollisiin viivästyksiin. Jokaiseen lähtöön myydään 30 lippua ja kierros kestää n. 60 min.

www.rytmikorjaamo.com


Ikäraja: K-18

Liput ovelta 20 €, jos jäljellä.

HUOM! Liput nimetään oston yhteydessä!