EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjadu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 12.1.2018  /  GLORIA  /  Helsinki

Pekko Käppi & K:H:H:L, Sammal

Pekko Käppi & K:H:H:L, Sammal Liput
Takaisin

Ladataan…

Mitä tulee kun heität voodoota, bluesia ja rokkia samaan soppaan? Pekko Käppi & K:H:H:L tulee. Jouhikkoshamaaniksi luonnehdittu Pekko Käppi teki tähänastisen uransa suurimman läpimurron vuonna 2015 julkaistessaan albumin Senguis Meus, Mama! tuoreen yhtyeensä K:H:H:L:n (Kuolleiden Hevosten Hillittömät Luut) kanssa. Mantramainen, jopa pakanallinen levy sai seuraajakseen Matildan, jonka elektronisemmat taustat, melodiset balladit ja uhkarohkeat sanoitukset palkitsivat odotuksen, mutta sytyttivät välittömästi uuden liekin kaipauksen kynttilään. Mikäs sen parempi kuin seurata spektaakkelia asianmukaisten visuaalien keskellä Flowers of Life -areenalla.

Suomalaisen progen lähettilään, Sammaleen, toinen albumi Myrskyvaroitus julkaistiin 15.5.2015. Albumillaan Sammal on päättänyt karistaa debyytin kirvoittaneet, toki kunnioitettavat, Black Sabbath ja Uriah Heep -vertailut ja olla ainoastaan Sammal. Lisäksi albumi on syntynyt edeltäjäänsä verrattuna enemmän koko yhtyeen toimesta.

Keikat soitetaan Gloriassa pidettävällä Flowers of Life -areenalla, jonka tekijätiimi on suomalaisille  tullut tutuksi erityisesti LUX Helsingistä, Slushista, suurista metsäbileistä ja klubi-installaatioista.  Koko Gloria on muutettu tammikuun ajaksi yhdeksi isoksi valoinstallaatioksi, joka antaa keikalle hyvin erilaisen visuaalisen ilmeen verrattuna normaaliin liveklubiin.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Lipunhinta sisältää eteispalvelumaksun.