EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjadu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 23. - Su 24.9.2017  /  Suvilahden Kattilahalli  /  Helsinki

Pakanalliset syysmessut 2017

Pakanalliset syysmessut 2017 Liput
Takaisin

Ladataan…

Messujen tarkoitus on tuoda yleisölle tietoa kansanperinteistä, suomalaisuuden juurista sekä niiden kanssa käsi kädessä kulkevista luonnonuskonnoista ja pakanallisuuden suuntauksista, ja siitä, miten ne tulevat esille nykypäivänä.

Upeiden näytteilleasettajiemme lisäksi tapahtumassa on erilaisia informatiivisia luentoja, mielenkiintoisia työpajoja sekä mahdollisuus pakana-aiheiseen walk-in tatuointiin. Suurin osa messujen näytteilleasettajista kertoo omien pöytiensä ääressä heidän tuotteisiinsa ja toimintaansa liittyvistä aiheista.

Messut järjestetään tänä vuonna 23.-24.9. Paikkana toimii Kattilahalli, jonka avaraa tilaa koristavat kauniit teemaan sopivat somisteet, Näkymättömän akatemian näyttelynurkkaus, sekä hallin keskelle sijoitetut alttaripöydät. Jalkoja voi lepuuttaa sadonkorjuuteemaisessa kahvilassa ja kuivan kurkun kostuttaminen onnistuu parvelle sijoitetussa anniskelutilassa.

Syksy on kekrin aikaa ja sadonkorjuuta kunnioittaen tapahtumasta muodostui Pakanalliset syysmessut. Tervetuloa siis juhlistamaan syksyä meidän kaikkien kanssa!

Paikalla useita näytteilleasettajia ja luennoitsijoita.

Tapahtuman teemat:
Kansanperinteet, Luonnonuskonnot, Suomalaisuuden juuret, Luontoyhteys, Yrtit, Magia, Ekologia, Käsityöt/luonnonmateriaalit, Sadonkorjuu, Syyspäiväntasaus, Kekri, Luontaistuotteet, Luonnonmukaiset hoitomenetelmät, Aiheeseen liittyvä kirjallisuus, yms.

 

www.pakanallisetmessut.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Alle 12-vuotiaat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi.
Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkastetaan tapahtuman ovella.

Kellonajat:

LA 23.9.2017 klo 11:00 - 20:00
SU 24.9.2017 klo 11:00 - 18:00

Suvilahden Kattilahalli
Sörnäisten rantatie 22 A, Suvilahden Kattilahalli