EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 21.9.2017  /  Semifinal  /  Helsinki

Paha Kaksonen ft. Rane Rautiainen plays Rajuilma

Paha Kaksonen ft. Rane Rautiainen plays Rajuilma Liput
Takaisin

Ladataan…

Paha Kaksonen FB

Tapahtuman FB

Soittoaika:
21:30 Paha Kaksonen ft. Rane Rautiainen

Seksistä ja Saatanasta suomeksi saarnannut Rajuilma oli 1980-luvulla Jyväskylän kohutuin ja vaarallisin rockbändi. Koko kansan tietoisuuteen yhtye nousi vuonna 1987 julkaistulla Naidaan-singlellä, jonka se pääsi esittämään MTV:n Levyraati-ohjelmassa. Suomenkielisen raskaan rockin pioneerin ainoaksi albumiksi jäi vuonna 1990 tullut Rajuilma. Rajuilma oli reilusti aikaansa edellä. Kun Kotiteollisuus, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus ja Mokoma löivät läpi 2000-luvun alussa, oli peli jo Rajuilman osalta pelattu. Yhtyeen taival päättyi lopullisesti vuonna 2008 kitaristi Aki Vilkamaan kuolemaan.

Semifinalissa juhlistetaan 21.9. ilmestyvää Rautaratsun selässä - Rajuilman nousu, uho ja tuho -elämäkertakirjaa, kun lavalle nousee jyväskyläläinen Paha Kaksonen yhdessä Rajuilman laulajan Rane Rautiaisen kanssa. Luvassa on tiiliskiven lailla naamaan iskeytyvä setti Rajuilman iskusävelmiä.

Paha Kaksonen on levittänyt suomenkielisen kovaäänisen rockin ilosanomaa vuodesta 2004. Bändin neljäs kokopitkä Kovaäänisten naisten kukkula ilmestyi keväällä 2016. Tämän vuoden helmikuussa bändi julkaisi Rane Rautiaisen kanssa Syökää, juokaa, naikaa -singlen. Yhteistyö on toiminut sen verran hyvin, että seuraavaksi tavoitteena on kokonainen albumi.

Rajuilman rosoisen bändihistoriikin on kirjoittanut Pahan Kaksosen kitaristi, toimittaja Juho Hämäläinen. Kirjan julkaisee Docendo-kustantamo. Lisätietoja kirjasta löytyy täältä.

 

 

 


Ikäraja: K-18
Aika: Klo 20:00-01:00

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella