EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 25.5.2018  /  GLORIA  /  Helsinki

Punkbakkanaalit: Pää Kii, Nyrkkitappelu, Kivesveto Go Go, AOM

Punkbakkanaalit: Pää Kii, Nyrkkitappelu, Kivesveto Go Go, AOM Liput
Takaisin

Ladataan…

Gloriassa punkbakkanaalit! Tästä ei paljoa paketti enää kovene. Seuraava kvartetti ottaa lavat haltuun:

Pää Kiinni. Se ei juurikaan näissä piireissä esittelyitä kaipaa, mutta otetaan pikku verestys: Bändi on perustettu 2012, ja sen omaa nimeä kanta debyytti nousi arvostelumenestykseksi. Lisäksi pystejä vietiin kotiin Femmasta ja Emmasta. Bändi ei keikkaile turhan usein, joten nyt liput haltuun!
youtu.be/5-Z7Qs4lWNo

Nyrkkitappelu on Tampereella vuonna 2010 perustettu punkbändi. Alla on kaksi EP:tä ja kolme täyspitkää joista tuorein Mitä saisi olla? julkaistiin 2016. He itse kuvaavat musiikkiaan seuraavasti: "Nyrkkitappelu soittaa irtosuhteisiin yllyttävää nuorisomusiikkia."
youtu.be/PCc_-rHArxo

Kivesveto Go Go kouvolalainen vuonna 2007 perustettu punkbändi. Bändissä on porukkaa mm. Lasten Hautausmaasta. Bändillä on takana kuusi EP:tä ja yksi täyspitkä. Tuorein julkaisu on vuodelta 2017 oleva Nopeempi ku Veijo EP.
youtu.be/hJji0-ERGOw

AOM on lyhenne sanoista All over Maniacs. Bändi on pistetty pystyyn 2010 ja pitää tätä nykyä majaansa Helsingissä. Alla on nippu julkaisuja, mm. neljä täyspitkää, joista uusin Kohtalon Disko näki päivänvalon 2017.
youtu.be/gNdGauLQx7A

Facebook-event

gloria.munstadi.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Lipun hinta sisältää eteispalvelumaksun.

Liput ovelta 20 €.