0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 30.4. - Ma 1.5.2017  /  Scandic Rosendahl  /  Tampere

PXS 2017 Scandic Rosendahl: Suomen suurimmat kotibileet

Takaisin

Ladataan...

Suomen suurimpien kotibileiden titteliä hallinoiva Projectxsuomi palaa vappuna Tampereelle!

Aiempina vuosina loppuunmyydyt kotibileet ovat kohuttaneet kansaa persoonallisilla järjestyspaikoillaan sekä risteyttämällä rohkeasti konemusiiikin ja hiphopin alalajeja.

Tampereen Pyynikin rannalla sijaitseva Scandic Rosendahl muuntautuu jo toistamiseen Suomen suurimpien kotibileiden alttariksi. Vapunaattona 2017 koko hotelli ja sen tarjoamat puitteet ovat tapahtuman vieraiden käytössä. Samasta talosta löytyy mm. satoja huoneita asukkaiden majoitukseen, allasosasto täydellisiä poolpartyja varten sekä kallion sisään hakattu massiivinen klubi, jossa esiintyy useita hienoja artisteja.

Lavat huokuvat ulkomaista ja kotimaista soundia. Esiintymässä ovat mm. ELLINOORA, GASELLIT, GETTOMASA, EEVIL STÖÖ, TIPPA-T, DANIEL PORTMAN, RONY REX sekä monia muita. Koko tämän vuoden lineupin löydät tapahtuman Facebook-sivulta.

Tälläkin kertaa juhlat jatkuvat aamuun ja bileiden kesto on hurjat 15 tuntia. Kysymys kuuluukin, jaksatko sinä bailata loppuun asti? Koko Suomi on kutsuttu, mutta tilaa löytyy vain tuhansille. Paikat varataan nopeimmille.

Tapahtumaa voimaannuttaa pohjoismaiden suurimmasta hiphop-festivaalista tunnettu Blockfest.

 


Ikäraja: K-18

VIP-lippu sisältää:

- Allasalue (vain kyseisen lippumuodon ostaneiden asiakkaiden käytössä)
- Oma katsomo lavan edustalta (esteetön näkyvyys keikoilla)
- Aamujatkot (esiintymässä mm. Daniel Portman)
- Sisäänkäynti tapahtumaan VIP-oven kautta
- VIP-passi, jolla esteetön kulku alueella

Huoneet:

Oma kahden hengen huone (2hh) 100 €
Oma kolmen hengen huone (3hh) 150 €

Majoittuvat asiakkaat pääsevät kirjautumaan huoneisiinsa jo klo 14 alkaen. Huoneiden luovutus seuraavana päivänä klo 12. Huoneiden hinnat ovat kiinteitä, eli hinta pysyy samana, vaikka huoneessa majoittuisi vähemmän ihmisiä.

Hotellihuoneisiin ei sisälly sisäänpääsyä tapahtumaan. Tapahtumalippu ostettava erikseen.

Järjestäjä on yhteydessä hotellihuoneen ostaneisiin asiakkaisiin majoituksen järjestelyihin liittyvissä asioissa lähempänä tapahtumaa. Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista ja ohjeistamista varten.

Scandic Rosendahl
Pyynikintie 13, 33230, Tampere