EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 24.3.2018  /  Helsingin Konservatorio  /  Helsinki

Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Laulajat ja Akateeminen mieskuoro Psaldo: Ovi auki! - Sisään ja ulos

Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Laulajat ja Akateeminen mieskuoro Psaldo: Ovi auki! - Sisään ja ulos Liput
Takaisin

Ladataan…

Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Laulajissa tapahtui vuodenvaihteessa kuoron lähihistorian suurin muutos, kun KYL:ia 20 vuotta johtanut Matti Apajalahti päätti ansiokkaan johtajakautensa ja siirsi vastuun kuorosta 25-vuotiaalle huippulahjakkaalle Visa Yrjölälle. Apajalahti jatkaa KYL:n kanssa paljon yhteistyötä tekevän akateemisen mieskuoro Psaldon johtamista.

Tämä konsertti on Visa Yrjölän debyytti Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Laulajien johdossa. KYL ja Psaldo esiintyvät sekä erikseen että yhdessä molempien johtajien johdolla, joten tiedossa on melkoinen mieskuoromusiikki-iloittelu! Ohjelmassa on mm. Toivo Kuulan, Einojuhani Rautavaaran, Veljo Tormisin ja Ko Matsushitan upeita mieskuoroteoksia.

Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Laulajat on yksi Suomen johtavia mieskuoroja ja eräs suosituimmista akateemisista mieskuoroista maassamme. Kuoro perustettiin vuonna 1949 Helsingin Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan yhteyteen, ja se on edelleen läheisesti yhteydessä Aalto-yliopiston kauppakorkeakouluun. KYL on alusta alkaen omaksunut kunnianhimoisesti eri tyylilaleja edustavaa ohjelmistoa, vaikka laajan ohjelmiston painopiste onkin suomalaisessa kansallisromanttisessa mieskuoromusiikissa. Kuoron johtajana aloitti tammikussa 2018 Visa Yrjölä.

Psaldo on vuonna 1996 toimintansa aloittanut akateeminen mieskuoro. Matti Apajalahden johtamassa Psaldossa laulaa paljon entisiä KYL:n ja poikakuoro Cantores Minoresin alumneja, mutta myös muissa kuoroissa ansioituneita laulajia. Psaldon ohjelmisto käsittää sekä perinteistä että modernia mieskuoromusiikkia. Psaldo konsertoi säännöllisesti Suomessa ja ulkomailla sekä osallistuu kuorofestivaaleihin ja kilpailuihin. Psaldo on palkittu parhaana mieskuorona mm. kansainvälisessä Franz Schubert -kuorokilpailussa Wienissä 2014 ja Harmonie festivaaleilla Limburgissa 2017. 

www.kyl.fi
www.psaldo.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 17:00

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Kesto n. 1h 30min

Alle 7-vuotiaat lapset ilmaiseksi tapahtumaan lipun ostaneen aikuisen seurassa.

Perhelipulla kaksi aikuista ja kaksi lasta.