EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 17.3.2018  /  Seinäjoki-sali  /  Seinäjoki

Outo kantele -levynjulkistamiskonsertti

Outo kantele -levynjulkistamiskonsertti Liput
Takaisin

Ladataan…

Outo kantele -levynjulkistamiskonsertti

Kun Suomen Naiskuoroliitto vuonna 2017 valitsi KYN:n Vuoden kuoroksi, yksi perusteluista kuului näin: "Kuorolta ilmestyi vuonna 2016 levy, jonka on sanottu olevan monessa suhteessa poikkeuksellinen. Levy kuvaa erinomaisesti kuoron linjaa uudenlaisen naiskuoromusiikin uudistamistyössä." Tätä työtä musiikkineuvos Kaija Viitasalon johtama KYN jatkaa nyt julkistettavalla Outo kantele -levyllään.

KYN:n yhdeksäs albumi, Alba Recordsin julkaisema Outo kantele on kunnianosoitus Jukka Linkolan musiikille. Levy sisältää kaksi Linkolan KYN:lle säveltämää sarjaa: Loitsut ja Outo kantele. Levynjulkistamisen kunniaksi Sulasol julkaisee molemmat teokset nuotteina.

Kahdeksanosainen Loitsut-sarja on saanut innoituksensa yhtäläisyyksistä, joita Linkola löysi tutkiessaan Lake Michiganin seudun intiaaniheimojen lauluja ja loitsuja sekä vanhoja suomalaisia loitsuja. Näistä vaikutteista syntyi sarja, jonka musiikissa on iloa, leikillistä ja elämänmakuista ilmaisua sekä yksinkertaista, korutonta kauneutta. Loitsut on ylistys luonnolle ja ihmiselle, kaikille arjen ihmeille, sattumuksille, työlle ja tietenkin rakkaudelle. Levynjulkistamiskonsertissa Loitsut muuttuu Janne Marja-ahon ohjauksessa näyttämöteokseksi, joka yhdistää tasavertaisina elementteinä musiikin, liikkeen, valon ja kuvan. Loitsujen maailma syntyy Seinäjoki-saliin Mika Venhovaaran valoilla ja VJ Hellstonen livevisuaaleilla. Sarjaa värittää vibrafonisti Panu Savolainen

Levyn nimiteos, Ranskaa ja Taiwania myöten ihastuttanut ja kilpailutuomaristonkin hurmannut Outo kantele -sarja kuullaan levyllä ensimmäistä kertaa kokonaisuudessaan seitsemänosaisena. Linkola on muokannut tekstit Kantelettaren säkeistä ja tuonut kalevalaiseen maailmaan annoksen rohkeata kabareehenkeä, voimakasta, jopa hieman teatterityyppistä ilmaisua sekä ripauksen jazzillista svengiä. Alun perin jazzyhtyeelle sävellettyä teosta levyllä ja konsertissa tähdittävät harmonikkataiteilija Johanna Juhola ja pianisti Kirmo Lintinen.

Tässä konsertissa KYN katsoo jälleen tulevaan ja luo yhden näyn siitä, mitä suomalainen naiskuoromusiikki voi olla.

Lämpimästi tervetuloa!

"Kyn on noussut yhdeksi Suomen kuorotaivaan kirkkaimmista tähdistä ja jazzmusiikin edelläkävijäksi." HS 18.4.2017

kyn.fi
www.instagram.com/kynchoir

fb.com/KYNchoir
youtube.com/KYN1981
IG: @kynchoir

www.kyn.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet 17:30
Showtime 18:00

Tapahtuma on esteetön, esteetön WC löytyy, saattaja pääsee ilmaiseksi tapahtumaan.

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Kesto n. 2h

Alle 7-vuotiaat lapset ilmaiseksi tapahtumaan lipun ostaneen aikuisen seurassa.

HUOM!
Lippu + levy -pakettiin kuuluu sisäänpääsyn lisäksi Outo kantele -levy hintaan 15 € (norm. 20 €). Levyn voi lunastaa konserttipäivänä lippua näyttämällä Seinäjoki-salin aulassa sijaitsevalta KYN:n levymyyntipisteeltä.